Ojoj, res nima mej: Kim Kardashian zaradi lepotnega tretmaja prestavila porod!

Ojoj, res nima mej: Kim Kardashian zaradi lepotnega tretmaja prestavila porod! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2019

Ko gre za zvezdnico resničnostnih šovov Kim Kardashian se zdi, da smo videli in spoznali že vse - a vedno znova zna presenetiti, tudi z dogodki iz preteklosti, ki jih ob pravem trenutku potegne na plano.

Če bi ugibali, bi rekli, da običajno takrat, ko začne upadati pozornost, ki jo je ustvarila okrog sebe.

Kim Kardashian

Tako se je pred kratkim izvedelo, da je Kim prestavila rojstvo hčerkice North zaradi za navadne smrtnike zelo banalnega razloga: depilacije bikinija in manikure! Ja, prav ste prebrali. Vsaj tako je izjavila za Cosmopolitan.

Dejala je, da jo je poklical zdravnik in ji dejal, da ima preeklampsijo - težavo, ki pri nosečnici pomeni visok krvni pritisk in zatekanje telesa. Porod je treba čim prej sprožiti, da ne bi prišlo do neželenih posledic. Povedal ji je, da mora čim prej v bolnišnico, da bi rodila, a Kim ga je zaprosila, naj porod preloži za dve uri.

Načrtovala je odhod h kozmetičarki. "Moji nohti so bili temni. Ko mi je zdravnik rekel, da moraj takoj priti, sem mu rekla: Ne morem, pridem čez dve uri. Rodila se bo deklica, morala sem imeti lepe, svetlorožnate nohte za porod. Zdravnik je odobril prestavitev, jaz pa sem šla na manikuro," je opisala zvezdnica.

Ah, tokrat je pa res pretiravala. Vemo, da je vedno rada brezhibna, a tole ... No, ja.