Oliver Dragojević je pri svoji ženi Vesni najbolj oboževal eno stvar!

Oliver Dragojević (foto: Fulvio Grissoni) Fulvio Grissoni
31. 7. 2018

Hrvaški glasbenik Oliver Dragojević, ki je v nedeljo izgubil bitko z rakom, je komaj čakal, da se je po dolgih koncertih vrnil domov, v objem svoje žene Vesne, ki ga je vedno pričakala s posebno jedjo.

Oliver Dragojević je oboževal svojo ženo Vesno, s katero sta bila poročena srečnih 44 let. Zaradi narave svojega dela je bil veliko odsoten od doma, zato so bili prihodi domov še toliko bolj čustveni, njegova žena pa ga je vedno pričakala s krožnikom dobre domače, vroče juhe, ki jo je njen Oliver enostavno oboževal. "Juha je najboljša za regeneracijo," je velikokrat rad ponovil in nikoli ni pozabil dodati, da je njegova žena najboljša kuharica na celem svetu. V znak hvaležnosti jo je vedno rad prijetno presenečal in ji s potovanj po svetu prinašal parfume in ostala darila, ki bi ji risala nasmeh na obraz.

O sebi je vedno govoril kot o človeku, ki ima starinske navade in ki najbolj uživa v malih stvareh, toplem domu, domači hrani, otrocih in vnukih. Za Vesno je vedno govoril, da je odlična babica, ki si vedno zapomni vse rojstne dneve, godove, poskrbi za darila in je obenem zelo pozorna in skrbna.

In kakšen je po Oliverjem mnenju recepet za skladen zakon? "S soprogo se nisva imela časa prepirati, ker sem bil ves čas na poti," je nekoč dejal. Za slavni hrvaški par je veljalo, da sta imela oba zelo visok prag potrpežljivosti, veliko razumevanja drug za drugega, Oliver pa je pred časom dejal, da se je veliko naučil na svojih napakah, z leti pa jih je vse manj ponavljal.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri