Oliver Dragojević po posvetu z zdravniki potrdil še drugi koncert

Oliver Dragojević po posvetu z zdravniki potrdil še drugi koncert (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
22. 11. 2017

Po tem, ko so vstopnice za koncert Oliverja Dragojevića v splitskem Spaladimu, ki bo 15. decembra, pošle zelo hitro, so danes uradno potrdili, da bo drugi Oliverjev koncert v Splitu 16. decembra, poroča spletni portal Slobodna Dalmacija.

Številni ljubitelji glasbe hrvaškega zvezdnika se bodo tega zagotovo razveselili - vstopnice se bodo začele prodajati jutri.

Oliver je po posvetu z zdravniki - pred nekaj meseci so mu odkrili tumor na pljučih - z veseljem potrdil tudi drugi koncert. S pozitivno energijo se je lotil priprav za oba splitska koncerta, na katerih bo nastopil skupaj z Zagrebško filharmonijo, še poroča Slobodna Dalmacija.

Sicer pa gre za koncerta ob njegovi 70-letnici. Na prvem se mu bodo pridružili še drugi zvezdniki - Gibonni, Tedi Spalato in Sjtepan Hauser, ki pa zaradi predhodno dogovorjenega koncerta 2CELLOS v Budimpešti ne bo nastopil na Oliverjevem drugem koncertu.

Zaradi slabega zdravstvenega stanja je hrvaški zvezdnik pred časom odpovedal koncert v Frankfurtu, za portal Blic.rs pa je takrat razkril, zakaj ni šel na zdravljenje v Nemčijo: "Nisem mogel iti na zdravljenje v Nemčijo, saj so mi zdravniki to odsvetovali. Rekli so, da bi to lahko slabo vplivalo na moje zdravje in da mislijo, da je najboljše, če se zdravim na Hrvaškem. Dejali so: Gospod Dragojević, višinske razlike in potovanje z letalom niso dobri za vaše zdravje. Zato sem ostal tukaj."

V prihodnjih dneh ga čakajo vaje za prihajajoča koncerta, mi pa mu želimo vso srečo - koncerta bosta nedvomno (vsaj po zanimanju občinstva sodeč) nekaj posebnega.

Priporočamo