Olivia Colman princa Williama spraševala, ali gleda serijo The Crown

16. 11. 2019
Deli
Olivia Colman princa Williama spraševala, ali gleda serijo The Crown (foto: Profimedia)
Profimedia

Olivia Colman, ki igra kraljico Elizabeto v seriji The Crown je princa Williama direktno vprašala, ali spremlja serijo. 

Serija The Crown spremlja življenje in kraljevanje britanske kraljice Elizabete II. Gre za eno najdražjih serij, saj so stroški produkcije ocenjeni na vrtoglavih 100 milijonov funtov. Vlogo kraljice Elizabete je v seriji najprej igrala Claire Foy, v tretji sezoni serije pa je vlogo prevzela Olivia Colman. Igralka je na sprejemu v Buckinghamski palači princa Williama drzno vprašala ali gleda serijo.

 »Vprašal me je kaj trenutno počnem, predno je hitro dodal, da pravzaprav ve, kaj počnem. Od navdušenja sem ga vprašala, če gleda serijo. Njegov odgovor je bil zelo odločen ne. Vendar je bil zelo očarljiv in prijazen. Princ William ima moč, s katero vam da občutek, da ste najbolj razburljiva oseba v prostoru.«

Oktobra je igralka priznala, da je njen mož ukradel iz palače nekaj toaletnega papirja samo zato, da bo lahko rekel, da ga je dobil iz Buckinghamske palače. Zakaj ni razkrila tudi kateri toaletni papir uporabljajo, da bi ga kupili vsi, ki se želijo počutiti kraljevsko, kljub temu, da papirja ne bodo dobili direktno iz Buckinghamske palače? No, to očitno še naprej ostaja skrivnost.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu