Omarosi Manigault Newman: "Melania samo čaka, da se Donaldu izteče mandat, nato pa bo sledila ločitev."

Omarosi Manigault Newman: "Melania samo čaka, da se Donaldu izteče mandat, nato pa bo sledila ločitev." (foto: Profimedia) Profimedia
17. 8. 2018

Omarosi Manigault Newman, ki je bila nekaj časa pomočnica ameriškega predsednika, se je v svoji knjigi dotaknila tudi zakona Melanie in Donalda Trumpa.

Nekdanja pomočnica ameriškega predsednika Donalda Trumpa, Omarosi Manigault Newman, je kot kaže velik trn v peti Bele hiše. Javni prepir se je med Newmanovo in Trumpom začel takrat, ko je izdala knjigo "Unhinged", v kateri je zelo iskreno in nazorno opisala svoje leto, ki ga je preživela znotraj Bele hiše.

V knjigi se je dotaknila tudi zakona ameriškega predsednika z Melanio Trump in ob tem zapisala: "Melania samo čaka, da se Donaldu izteče mandat, nato pa bo sledila ločitev. Mislim, da odšteva minute do konca njegovega mandata," je zapisala Newmanova.

Tiskovna predstavnica Melanie Trump je takšne zapise že demantirala. "Melania Trump je bila redko, če sploh kdaj, v kontaktih z Newmanovo. Žalostno je, da se maščuje na tuj račun, še posebej ob dejstvu, da ji je predsednik omogočil številne neprecenljive izkušnje," je dejala Stephani Grisham.

Newmanova v knjigi navaja, da je edini razlog, da je Melania še vedno poročena z Donaldom viza. Melanio je namreč strah, da bi ji Donald utegnil ukiniti vizo, če bi ga zapustila. "On se dobro zaveda, kako je Melania prišla do ameriškega državljanstva. Melania se zaveda, da je zelo maščevalen moški, ki vedno reagira na svoj način."

Kakšna je prava resnica vesta samo zakonca Trump, vsekakor pa omenjena knjiga dviguje veliko prahu in vprašanj, če morda kaj od tistega kar je zapisano v knjigi zares drži.

Priporočamo