Opa! Kaj se dogaja? Jennifer Lopez paparaci ujeli z bivšim (in očitno novim) fantom!

Opa! Kaj se dogaja? Jennifer Lopez paparaci ujeli z bivšim (in očitno novim) fantom! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2021

Odkar se je razšla z Alexom Rodriguezom, so ji paparaci nenehno za petami, saj tabloidi na veliko ugibajo o tem, kje se skriva bistvo njunega razhoda.

Čeprav sta tako Jennifer Lopez kot zdaj že njeni nekdanji zaročenec Alex Rodriguez zatrdila, da za njun razhod ni kriva tretja oseba, je v to marsikdo podvomil. No, v vsakem primeru si je lepa latino diva hitro poiskala tolažbo - in sicer v objemu svojega bivšega, sicer igralca Bena Afflecka.

Pred kratkim so ju opazili skupaj, a narave svojega odnosa nista želela komentirati. Očitno pa je, da nista bila dovolj previdna, saj se je izvedelo, da sta vikend preživela v predmestju Miamija, v Florida Cityju , kjer ima lepotica svojo novo hišo. Lepo Jennifer so ujeli v trenutku, ko je stopila na balkon in se malce pretegnila.

Jennifer Lopez

Nato je fotografom uspelo ujeti še Bena, ki je stopil ven in si prižgal cigaret. "Jennifer se počuti odlično in zdi se, da je zelo srečna, veseli se svoje prihodnosti," je dejal neimenovani vir za revijo People.

Ben Affleck

Njeni oboževalci pa so že opazili, da se zadnje čase nenehno smehlja. Jennifer in Ben sta bila v zvezi pred več kot 20 leti, načrtovala sta tudi poroko, a sta se tik pred zdajci razšla. Takrat se je govorilo, da ji je Ben zlomil srce, a pozneje je sam priznal, da ni prenesel pritiska njene popularnosti. No, videli bomo, kako se bo vse skupaj razpletlo zdaj, ko sta očitno obnovila zvezo.