Opa! Kaj se dogaja med Bradom Pittom in Sandro Bullock? Kemija je več kot očitna!

Opa! Kaj se dogaja med Bradom Pittom in Sandro Bullock? Kemija je več kot očitna! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 3. 2021

Se njegovemu šarmu ni mogla upreti niti ta hollywoodska lepotica?

Tako vsaj poroča tabloid National Enquirer. Brad Pitt in Sandra Bullock namreč trenutno skupaj snemata film Bullet Train, imela pa naj bi zelo tesen odnos. Kot pravi neimenovani vir, je mogoče opaziti, da sta si zelo blizu tudi, ko kamere ugasnejo. Celo tako blizu, da bi Sandra znala imeti težave s svojim partnerjem Bryanom Randallom, s katerim sta skupaj od leta 2015.

Igralca naj bi si - po pričevanju ljudi, ki ju poznajo - že vrsto let bila naklonjena. Vsako priložnost naj bi izrabila za to, da delata skupaj. "Sandra kar drhti, ko je v Bradovi bližini, nekateri pa prisegajo, da so Brada videli zardevati v njeni prisotnosti," trdi isti vir. Ta še pravi, da se je med njima pojavila prava kemija.

"Bila sta si zelo blizu nekega dne, ko so se kamere ugasnile. Med sprehodom sta hodila zelo blizu drug drugemu. Sandra se je ves čas smehljala. Moram povedati, da ta dva ne potrebujeta "posebnih učinkov," še navaja vir.

A treba je dodati, da je vse skupaj še na ravni ugibanja. Brad in Sandra se na ta poročanja nista odzvala. Znano je, da se kot igralca vzajemno spoštujeta in cenita, morda sta tudi zelo dobra prijatelja. V vsakem primeru sta glede svoje zasebnosti zelo previdna in medijem ne razkrivata nobenih podrobnosti o tem, kaj se dogaja za stenami njunih domov.