Opa, Severina vzbuja skomine z Maldivov, vsi ugibajo, ali je z njo tudi njena (nova) ljubezen

Opa, Severina vzbuja skomine z Maldivov, vsi ugibajo, ali je z njo tudi njena (nova) ljubezen (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
22. 11. 2021

Hrvaška zvezdnica zna poskrbeti za to, da se znajde v centru pozornosti.

Tudi s svojimi objavami na Instagramu, ob katerih marsikomu kar zastane sapa. Tako se je zgodilo tudi tokrat, ko se je pred objektiv postavila v izzivalnih kopalkah, ki razkrivajo njen bujni dekolte in čvrsto postavo.

Dnevna soba Helene Blagne je prava paša za oči, marsikdo je ostal brez sape

Očitno se lepa Severina trenutno mudi na počitnicah na Maldivih, javnost pa se ob tem sprašuje, ali je tja odpotovala sama ali pa v družbi svoje nove ljubezni. Že pred časom so se namreč srbski (pa tudi hrvaški) mediji razpisali o tem, da goji prav posebne simpatije do Filipa Matelića, sicer magistra klavirja in tudi njenega producenta.

No, postavna Dalmatinka takrat teh navedb ni komentirala, tiho pa je ostala tudi sedaj. Vsekakor pa je pomenljiv njen zapis ob eni od prej objavljenih fotografij na njenem Instagram profilu, saj je izbrala verze Đorđa Balaševića, ki seveda govorijo o ljubezni.

Pred časom se je pevka ločila od Igorja Kojića, oba pa sta takrat sporočila, da te odločitve ne bosta komentirala. Očitno je, da je vse potekalo sporazumno, zdaj pa vsak po svoje nadaljujeta življenjsko pot.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo