Opa, to pa ni bilo očitno na prvi pogled: Na obleki kraljice Camille se je skrivalo pomenljivo sporočilo!

8. 5. 2023
Deli
Opa, to pa ni bilo očitno na prvi pogled: Na obleki kraljice Camille se je skrivalo pomenljivo sporočilo! (foto: Profimedia)
Profimedia

Težko pričakovano kronanje Karla III. je minilo, a zdaj v javnost prihajajo "zakulisne" podrobnosti. Pred očmi vedno radovedne javnosti je res težko kaj skriti ...

V soboto je soproga kralja Karla III., Camilla, tudi uradno postala kraljica. S tem nazivom se bo ponašala toliko časa, dokler bo živ njen mož. Dolgo časa je veljala za drugo žensko oziroma njegovo ljubico, po tragični smrti princese Diane pa se je po njej zlivalo veliko gneva. No, sčasoma so jo Britanci le sprejeli, sama pa je svojo novo vlogo opravljala s ponosom in veseljem.

Sicer pa je bila Camilla že enkrat poročena in v zakonu sta s soprogom dobila dva otroka. Zdaj je že večkratna babica - njena hčerka Laura in sin Tom se le redko udeležujeta dogodkov, ki jih prireja kraljeva družina, a poznavalci razmer pravijo, da se dobro razumeta z britanskim kraljem Karlom III.

Očitno pa (zdaj) kraljici Camilli podpora njenih otrok pomeni veliko, tako da je bila na sobotnem kronanju na simboli ravni z njo tudi njena družina. Na krilo obleke, ki jo je nosila, si je namreč dala na drobno izvesti imena svojih dveh otrok in vnukov. Tako se je poklonila svojim najbližjim. To ni bilo očitno na prvi pogled, a kot rečeno, vedno radovedni javnosti le redko kaj uide - in tudi tokrat ji ni.

Na obleki sta imeni hčerke in sina, prav tako tudi vnukov in vnukinj: Gusa, Freddyja, Louisa, Elize in Lole.

Preberite več na Metropolitan.si

Morda bi vas zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor:

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem