Oprah Winfrey razkrila, o čem je govorila z mamo Meghan Markle

Oprah Winfrey razkrila, o čem je govorila z mamo Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2018

Ameriška voditeljica Oprah Winfrey je bila ena tistih srečnic, ki je dobila vabilo na kraljevo poroko. Vse pa se zdi, da je Oprah postala tesna prijateljica Dorie Ragland, mame Meghan Markle.

Ameriška voditeljica Oprah Winfrey naj bi imela polne roke dela, saj naj bi se pripravljala na veliki intervju z mamo Meghan Markle, Dorio Ragland.

Doria je že pred poroko svoje hčerke s princem Harryjem, obiskala slavno voditeljico in se več ur zadržala v njenem kalifornijskem domu. Zdaj pa se je Oprah odločila, da bo sama pojasnila, kaj se v resnici dogaja. "Doria mi je dejala, da obožuje kumkvat, jaz pa sem ji dejala, da imam na domačem vrtu drevo kumkvata. To, kar je bilo v vrečkah, ko je odhaja iz moje hiše, so bili kumkvati. To sem zdaj povedala vsem vam, ki mislite, da Dorio želim podkupiti, zaradi intervjuja z njo. No, če vam kumkvati lahko priskrbijo intervju, potem nima čisto nič proti temu," je za Entertainment Tonight pojasnila Oprah.

Oprah in Doria naj bi skupaj vadili tudi jogo, saj je mama Meghan Markle že pred leti naredila izpit za inštruktorico joge. "Doria je izvrstna joga učiteljica, zato sem jo prosila, da naj s seboj prinese opremo, da bova vadili na mojem vrtu," je za konec še dodala Oprah.

Priporočamo