Oprah Winfrey z ganljivo izpovedjo opisala poroko princa Harryja in Meghan Markle

Oprah Winfrey z ganljivo izpovedjo opisala poroko princa Harryja in Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2018

Ameriška televizijska voditeljica Oprah Winfrey je zdaj končno povedala, kako je doživela poroko leta med princem Harryjem in Meghan Markle.

Oprah Winfrey je bila ena izmed tistih srečnic, ki je prejela vabilo na kraljevo poroko leta. Slavna voditeljica je bila na dvorcu Windsor tako zelo ganjena, da je komaj zadrževala solze. "Nisem bila pripravljena na ves tisti naval čustev, ki me je objel, ko sem vstopila v dvorec Windsor. Dobesedno sem ostala brez sape, glasno sem si rekla "ooooo" in si mislila vse to je zdaj eno povsem novo doživetje," je dejala za avgustovsko številko revije Oprah Magazine.

Oprah je bila še toliko bolj ganjena, ker je Meghan Markle na poroki leta s princem Harryjem pisala svojevrstno zgodovino. "Takoj je šlo čez moje misli, da je to izreden trenutek za Meghan Markle, za črnsko zgodovino in za vse nas. To je bil izjemen trenutek za Meghan, za seboj je pustila življenje, ki ga je poznala do takrat in vstopila v novo življenje in novo usodo, ki jo je ustvarila zase."

Oprah se je že pred poroko sestala z Dorio Ragland, mamo Meghan Markle, zato se je dolgo časa govorilo, da se voditeljica verjetno pripravlja na veliki intervju, a vsaj za zdaj še ni videti, da bi se kaj konkretnega dogajalo v tej smeri.

Priporočamo