Oprah zanikala govorice, da stoji za odločitvijo princa Harryja in Meghan Markle

Oprah Winfrey
Nihče ni verjel, da bo Oprah (65 let) kdaj uspelo. Kot novinarka in reporterka ni mogla deliti čustev s svojimi intervjuvanci in je dobila odpoved. Nato je ustanovila lastno oddajo Oprah Winfrey Show, ki je postal eden najboljših šovov v zgodovini, in Oprah je postala najbogatejša Afroameričanka 20. stoletja. Celo nekdanji predsednik Barack Obama ji je podelil predsedniško medaljo za svobodo. (foto: Profimedia Profimedia, Afp) Profimedia Profimedia, Afp
14. 1. 2020

Odločitev princa Harryja in vojvodinje Meghan Markle, da se umakneta s kraljevih dolžnosti in zaživita normalno življenje, je šokirala ves svet.

Številni pa so prepričani, da jo je k temu nagovorila znana voditeljica Oprah Winfrey, a očitno ni tako. Oprah se je odzvala na govorice in razkrila resnico.

V pogovori za revijo People je dejala, da Harry in Meghan ne potrebujeta njene pomoči pri odločanju o tem, kaj je najboljše zanju in za njuno družino.

"Pri srcu sta mi in podpiram vsako odločitev, ki jo sprejmeta," je izjavila po tem, ko se je njeno ime začelo pojavljati na naslovnicah tabloidov, v katerih so trdili, da je za vse skupaj odgovorna prav ona.

Nekateri mediji so še poročali, da so k odločitvi kraljevega para "prispevale" tudi družine Obama in Clooney, s katerimi sta si Harry in Meghan blizu. Ker je pri njuni napovedi šlo za res veliko presenečenje, bo o celi zadevi zagotovo prelitega še veliko črnila.

Priporočamo