Orlando Bloom pritegnil pozornost zaradi psička - nekateri so se zgražali, drugim je bilo dejanje prisrčno

Orlando Bloom pritegnil pozornost zaradi psička - nekateri so se zgražali, drugim je bilo dejanje prisrčno (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2019

Orlando Bloom ima očitno zelo rad štirinožne hišne ljubljence. Tako bi vsaj lahko sklepali po fotografijah, ki so jih posneli paparaci.

Zvezdnik se je namreč odpravil na kosilo v restavracijo v Los Angelesu, a ni bil sam. Spremljal ga je njegov psiček Mighty. Pripeljala sta se z Orlandovim motorjem, zato je psička prenašal v nahrbtniku.

pes

Čeprav je vse skupaj na prvi pogled delovalo nenavadno, psička očitno ni motilo prenašanje v nahrbtniku. A nekateri ljubitelji živali so se ob tem razburili, hollywoodskega zvezdnika so pozvali, naj se drugače vede do ljubljenčka. Kakor koli že, ne dvomimo, da Orlando ne bi užival v kosilu v družbi tako očarljivega štirinožnega spremljevalca. 

Sicer pa Orlando, ki je zaročen s Katy Perry in se trenutno pripravlja na poroko, pogosto objavlja slike svojih ljubljenčkov na Instagramu. Po njih sodeč je za kužke poskrbljeno več kot odlično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

keeping with the dog photo theme...I got nothin 🥳

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Priporočamo