Osebni asistent princese Diane razkril nemogoče zahteve princa Charlesa

Osebni asistent princese Diane razkril nemogoče zahteve princa Charlesa (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2018

Paul Burrell, nekdanji osebni asistent princese Diane, je medijem razkril zanimive zahteve, ki jih ima razvajeni princ Charles.

Princ Charles, prvi v vrsti za britanski kraljevi prestol, ima zelo velike zahteve in od svojih osebnih asistentov zahteva številne precej bizarne stvari.

Med drugim tako zahteva, da mora biti njegova pižama zlikana takoj, ko se zbudi in se obleče v oblačila za tisti dan. "Vezalke morajo biti pod težkim železnim podstavkom, da so vedno ravne, kad v kopalnici mora biti vedno pod točno določenim kotom, temperatura vode pa mora biti vedno identična," je za Daily Mail dejal Burrell.

A to še ni vse, njegove zahteve gredo tako daleč, da mora biti zobna pasta na zobni ščetki vedno točno 2,5 centimetra visoko, njegov osebni asistent pa je moral nekoč celo kopati po smeteh, ker je princ Charles po pomoti v smeti odvrgel pomembno pismo kraljice Elizabete. "Spomnim se, da me klical in mi dejal, da je pismo kraljice Elizabete slučajno padlo v smeti in da moram priti, da bi ga osebno poiskal v smeteh," je še dodal.

To, da ima princ Charles visoke zahteve, je znano že dolgo časa, zdaj so na dan prišle le še dodatne podrobnosti, ki mu verjetno ne bodo kaj prida pomagale pri njegovi priljubljenosti na Otoku.

Priporočamo