Osebni trener razkril skrivnost Severinine postave

Vir: Story
4. 10. 2013

Hrvaška pevka Severina zagotovo velja za eno izmed zvezdnic z najlepšo postavo, njene lepo oblikovane noge pa nikakor niso naključje.

Severini, ki je na nedavni turneji z naslovom Dobrodošli v klub navduševala z ekstravagantnimi kreacijami, v katerih je razkazovala svoje telo, je do popolne postave pred turnejo v Ljubljani pomagal tudi svetovni prvak v fitnesu Andrej Milutinovič.

Andreja je Severini priporočil Anže Škrube iz plesne skupine Maestro, dela pa sta se lotila sistematično in zelo ciljno usmerjeno, saj si je pevka želela funkcionalnih vaj, ker je vedela, da bo med vsakim nastopom tudi dve uri ali več v visokih petkah skakala po odru in pela.

"Za to potrebuješ veliko kondicije, moči in vzdržljivosti, zato je tudi na treningih trenirala v visokih petkah, da se je lahko navadila na občutek skakanja po odru," nam je zaupal Andrej, ki je znan kot neusmiljen trener in Severina ni bila prav nobena izjema.

"Na treningih je dala res čisto vse od sebe, saj je rekla, da gremo na polno, ker nisva imela veliko časa za treninge, in da želi čim prej doseči rezultate."

In kako je trenirala Severina?

Andrej nam je povedal, da jedilnika nista veliko spreminjala, saj je Severina zagovornica mesa in zelenjave in se izogiba različnim vrstam enostavnih in belih ogljikovih hidratov ter nasičenih maščob, tako da se prehranjuje zdravo in polnovredno.

Sta pa trenirala vsak dan eno uro pred plesnimi treningi, začela sta s tekom na tekaški stezi, delala intervalne treninge za kondicijo, nato so sledile vaje za trup v kombinaciji z različnimi vajami za eksplozivnost in hitrost ter koordinacijo, potem pa še vaje za moč na utežeh ali TRX in na koncu malo teka ter raztezanje.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 41/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 41/2013

Story Story 41/2013, od 02. 10. 2013