Otroci princa Williama in vojvodinje Kate niso pri hrani nič kaj "kraljevsko" izbirčni - poglejte si, katera preprosta jed jim tekne

Otroci princa Williama in vojvodinje Kate niso pri hrani nič kaj "kraljevsko" izbirčni - poglejte si, katera preprosta jed jim tekne (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2021

Kraljevi par in njuni trije otroci, George, Charlotte in Louis, nimajo enakega okusa, ko gre za hrano, a na tem področju jim je skupno nekaj drugega.

Petčlanski kraljevi družini se namreč zdi bolj pomembno, da so - ko je čas za obroke - vsi skupaj za mizo. Prav tako jim je pri srcu, če so obroki konkretni, ne pa, da je krožnik na pol prazen.

Vojvodinja Kate Middleton nikoli ni skrivala dejstva, da sama zelo rada prime za kuhalnico, tako da zdaj, ko zaradi koronavirusa veliko časa preživijo skupaj, sama pripravlja zajtrke, kosila ali večerje. Pri tem ji pomagajo ostali člani družine, saj se tudi princ William rad loti priprave hrane.

Vsem je skupno to, da imajo radi ocvrte jedi, Williamu pa je posebej pri srcu pečen piščanec, ki mu ga speče soproga Kate. Kraljeva zakonca sta naravnost zaljubljena v suši, ki ga rada naročita ob raznih priložnostih. Vojvodinja Kate meso in ribe poje zgolj občasno, to navado ima tudi William. Na njunem jedilniku je tako pogosteje zelenjava.

To je bilo jasno med njunim zadnjim obiskom v Indiji, ko sta prespala v znamenitem Tadž Mahalu. Takrat je tamkajšnji glavni kuhar razkril, da jima je za kosilo postregel vegetarijanski kebab in lečo s curryjem.

Kako pa je z njunimi otroci? So prav tako bolj ljubitelji zelenjave kot mesa? V bistvu ne. George, Charlotte in Louis so prav takšni, kot so njihovi vrstniki, ko gre za hrano. Najbolj se bodo razveselili testenin in pizze. Vojvodinja Kate je ob neki priložnosti razkrila, da otroci naravnost obožujejo preproste makarone s sirom, ki jim jih skuha sama.

Sicer pa se tudi George in Charlotte rada sučeta v kuhinji (Louis pa jima zvesto sledi) in že znata narediti kakšno preprosto jed - to je pred časom razkrila Kate in dodala, da si otroka delo tudi razdelita.

Priporočamo