Ozzy Osbourne: Redni testi za mamila in alkohol

Vir: Lea
6. 6. 2013

Da sta se zakonca Osbourne znašla tik pred ločitvijo smo že pisali, a vse kaže, da do te ne bo prišlo, če bo le Ozzy dovolj priden.

Sharon mu je namreč pred kratkim postavila ultimat, ki ga sama jemlje izjemno resno - vnovično skupno življenje je mogoče samo in edino v primeru, da Ozzy privoli v nenapovedana testiranja za mamila in alkohol.

"Če tega pogoja ne sprejme, vrnitev v normalno življenje ni mogoča," je odločna Sharon, Ozzy pa je menda ves skrušen takoj privolil.

"Ozzy bo storil vse, kar Sharon zahteva od njega, samo da ga sprejme nazaj," je za spletno stran Showbiz Spy povedal dobro obveščeni vir in dodal: "Ne more prenesti življenja brez nje, a Sharon ga je opozorila, da ne bo več prenašala njegovega drogiranja ali opijanja za svojim hrbtom."

Če bo Ozzy samo za trenutek popustil, bo Sharon takoj pobrala kovčke in odšla iz skupnega doma. Da bi bila mirna in trdno prepričana, da je povsem čist, pa je težavni roker privolil v njen predlog, da občasno in nenapovedano opravi test za opiate.

Med recidivom se je Ozzy namreč vrnil k svojim nevarnim razvadam iz starih rokerskih dni. Kaj vse je počel, da je ogrozil dolgoletno zvezo s Sharon, preberite v članku Ozzy Osbourne ne more živeti brez soproge.

Priporočamo