Ozzy Osbourne: Že stokrat bi moral umreti

Vir: Lea
18. 6. 2011

Jack Osbourne, sin neumornega rokerja Ozzyja Osbourna, je posnel dokumentarni film o življenju in karieri svojega očeta z naslovom Bog je blagoslovil Ozzyja Osbourna.

Pred premiero v Veliki Britaniji je Ozzy izjavil le: “Upam, da boste uživali v filmu.” No, pred kamerami svojega sina pa na srečo ni bil tako redkobeseden. “Do zdaj bi moral umreti že stokrat, a se mi to še ni zgodilo. Če me je kdo hotel pregovoriti, da nekaj storim, mi je moral le reči, da tega ne smem storiti.

Osemdesetih let se sploh ne spomnim, kot da se ne bi nikoli zgodila. No, vendarle pa se spominjam fantov iz naše skupine Black Sabbath. To je bila skupina fantov, ki so imeli preprosto stališče: je…š vse tisto, kar lahko izgubiš, če lahko s tem vedno nekaj dobiš.” Ozzy pa v filmu govori tudi o svoji bitki z alkoholom.

Dvainšestdesetletni glasbenik je zadnjih pet let povsem ‘čist’, pred kratkim pa je dobil prvo vozniško dovoljenje: “Ko sem bil na vrhuncu slave, sem imel orožje, nože in motor, šele zdaj pa sem sposoben voziti avto.”