Bivši mož Petre Ecclestone spregovoril o njunem propadlem zakonu

Bivši mož Petre Ecclestone spregovoril o njunem propadlem zakonu (foto: profimedia) profimedia
Vir: Nova
12. 3. 2018

Petra Ecclestone je ena od bogatejših žensk na svetu, zato je njen propadli zakon v središču pozornosti. Prvič po ločitvi pa je o vsem skupaj spregovoril bivši mož lepotičke James Stunt ...

Nekdanji soprog Petre Ecclestone (29) James Stunt (36) ne izbira besed, ko govori o propadlem zakonu, o svoji nekdanji soprogi in njeni družini. "Moj imidž je uničila hčerka tistega palčka," so njegove grobe besede.

Petrino mamo Slavico Ecclestone (59), nekdanjo soprogo mogotca Formule 1 Bernieja Ecclestona (87), pa je poimenoval Lady Macbeth. Za svojo nekdanjo soprogo Petro pravi, da je bila najprej najboljša soproga na svetu, ki se je pozneje tako zelo spremenila, kot bi bila na lobotomiji. James se je razgovoril za časopis Tatler in ni prizanašal nikomur. "Umazal sem svoje ime, ko sem se poročil s hčerko zvezdnika C-liste" je danes besen James in je tako označil milijarderja Bernieja, ki pa je seveda vesel, da se je hčerka rešila takega moža.

Po drugi strani pa James pravi, da 'staremu' ničesar ne zameri, zanj pravi le, da je človek, ki ne premore niti malo empatije. Sicer pa se mu zdi najbolj grozna oseba v družini Slavica Ecclestone, ni pa hotel povedati, zakaj. Jamesa so sicer obtožili, da je živel na račun bogate soproge, kar pa sam zanika. Trdi namreč, da na tako veliki nogi živi že od svojega 19. leta. Že zelo mlad sem začel zbirati luksuzne avtomobile, nato pa sem se poročil z žensko s C-liste," dodaja naduti James. Poroka je bila leta 2012 v Italiji, in če lahko verjamemo podatkom, naj bi stala kar 12 milijonov evrov. V zakonu so se jima rodili trije otroci, Lavinia (5) ter dvojčka Andrew in James (3). Petrin odvetnik pa navaja, da naj bi James svojo soprogo tepel in tudi drugače psihično maltretiral. On seveda te obtožbe ostro zanika.

Petra Ecclestone: Bivši mož spregovoril o njunem propadlem zakonu

Petra si je očitno kaj hitro opomogla od zakonskega brodoloma in je našla uteho pri nekdanjem električarju Samu, s katerim trenutno hodi. Verjetno Bernie tudi s tem izbrancem ni najbolj zadovoljen. Samov oče je namreč bil aretiran zaradi poslovne prevare. Petra pa ga je spoznala prek svoje starejše sestre Tamare (33), saj je Sam dober prijatelj njenega moža. Kaj se bo iz te zgodbe izcimilo, pa bomo še videli. Sicer pa je znano, da Bernie ugodi vsem kapricam svojih hčerk, ki ga uspešno vrtita okoli prsta.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia