Nekoč je bila seks bomba, zdaj okoli hodi brez ličil in je videti takole

11. 10. 2023
Deli
Nekoč je bila seks bomba, zdaj okoli hodi brez ličil in je videti takole (foto: Profimedia)
Profimedia

Pamela Andreson je nedavno dvignila veliko prahu, ko je na teden mode v Pariz prišla čisto brez ličil.

Pamela Anderson je zaslovela v devetdesetih, ko je igrala v kultni seriji Obalna straža, ki je bila izjemno popularna, še posebej zato, ker je v njej slavna igralka nosila seksi rdeče kopalke, ki so se prav gotovo zapisale v zgodovino. S kariero, ki traja več desetletij, je pustila neizbrisen pečat v zabavni industriji.

Neee, takole je danes videti čistilka Fata iz serije TV Dober dan, mi je skoraj ne bi prepoznali!

Svojo kariero pot je začela kot inštruktorica fitnesa, preden so jo po naključju odkrili na nogometni tekmi. Njena izjemna lepota jo je kmalu privedla do uspešne manekenske kariere. Postala je prepoznavna kot dekle na naslovnici revije Playboy, kjer se je pojavila večkrat.

Pamela Anderson je preboj doživela, ko se je leta 1992 pridružila igralski zasedbi serije Obalna straža ("Baywatch") kot reševalka C.J. Parker. Njene ikonične rdeče kopalke in karizmatična igra sta jo naredila za mednarodno senzacijo. Popularnost serije je prispevala k njenemu statusu seks simbola devetdesetih let.

Pamela Anderson se je podala tudi v filmsko industrijo z vlogami v različnih filmih. Nekateri od njenih opaznih filmov vključujejo "Barb Wire" (1996), kjer je igrala glavno vlogo, in "Scary Movie 3" (2003), kjer je imela nepozaben nastop. Njena edinstvena kombinacija lepote in karizme sta poskrbeli, da je postala zelo iskana tako v Hollywoodu kot v mednarodni kinematografiji.

Danes šteje 56 let in ni več na vrhuncu kariere, a se za njo še vedno dviguje veliko prahu, največ ga je dvignila nedavno, ko se je na pariškem tednu mode pokazala povsem brez ličil. Ko je Pamela Anderson odpotovala v Pariz na teden mode, ni načrtovala, da bo na revijah brez ličil, vendar se ji je zdelo tako prav. V novem videu Get Ready With Me za Vogue France je igralka in pisateljica iskreno povedala, zakaj se danes ne liči, in kot se za Andersonovo spodobi, je to tako nefiltrirano in svobodomiselno, kot si lahko predstavljate.

"Na pariški teden mode nisem prišla z mislijo, da ne bom nosila ličil," pravi Andersonova, ko se je pripravljala na revijo Vivienne Westwood. "Nekaj me je prešinilo, oblečena sem bila v ta čudovita oblačila in pomislila sem: 'Nočem tekmovati z oblačili'. Ne želim biti najlepše dekle v sobi." Na obrazu je imela tako le vlažilno kremo - to je vse. "Trenutno mi ni do ličenja," pravi in morda se bo to že kmalu spremenilo, a za zdaj o ličenju ne razmišlja.

Bonus video: Pogovor Tine Maze z Borutom Pahorjem.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord