Pamela Anderson in Julian Assange se družita že štiri mesece

Pamela Anderson in Julian Assange se družita že štiri mesece (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
27. 2. 2017

Sta Pamela Anderson in Julian Assange res ljubezenski par? Nekdanja junakinja serije Obalna straža ustanovitelja WikiLeaksa že štiri mesece redno obiskuje na ekvadorskem veleposlaništvu in s tem podžiga pikantne govorice.

Če bi se govorice, ki se širijo v zadnjem času, izkazale kot resnične, bi bila to res prava ljubezenska senzacija! Slovita kanadsko-ameriška igralka in model Pamela Anderson redno obiskuje ekvadorsko veleposlaništvo v Londonu, razlog za njene pogoste obiske pa je avstralsko-ekvadorski računalniški programer, novinar, politični aktivist in predvsem ustanovitelj WikiLeaksa Julian Assange, ki naj bi bil njen novi srčni izbranec!

Vroče se oblači

Razvpiti 45-letnik se je na omenjeno veleposlaništvo, v katerem živi kot politični azilant, zatekel junija 2012, in sicer z namenom, da bi se izognil izročitvi Švedski. V tej skandinavski državi ga namreč obtožujejo posilstva in spolnega nadlegovanja, a Julian vse očitke odločno zavrača. Za to, da bivanje na veleposlaništvu zanj ni preveč dolgočasno, pa skrbi nihče drug kot 49-letna prsata junakinja nekdaj izredno priljubljene serije Obalna straža, ki mu že štiri mesece sladi življenje. Pamela je Juliana v njegovem pribežališču doslej menda obiskala že petkrat in prav vsakič naj bi poskrbela za kulinarične vrhunce. S seboj je imela namreč vedno vrečke, polne hrane. Pam pa ni le razvajala Julianovih brbončic, ampak je poskrbela tudi za to, da si je na njej spočil oči. Svetlolasa zvezdnica se je pri izbiri oblačil, ki si jih je nadela za obiske, namreč prav vsakič še posebno potrudila. "Zdi se, da vsakič, ko ga obišče, izbere bolj vroča oblačila," je dobro obveščeni vir razkril v pogovoru za priljubljeni ameriški spletni portal Page Six.

Le prijatelja ali ljubezenski parček?

Pamela je o razlogih za redne obiske veleposlaništva že oktobra lani spregovorila za britansko tiskovno agencijo PA. Takrat je pojasnila, da podpira Juliana in da je zaskrbljena za njegovo zdravstveno stanje, zato mu je na ekvadorsko veleposlaništvo v Londonu mimogrede prinesla 'dobro vegansko kosilo in nekaj veganskih prigrizkov'. Resnici na ljubo pa se Julian ni ravno pretirano razveselil njene izbire živil. "Rekel mi je, da ga s tem, ko mu prinašam vegansko hrano, mučim," je pojasnila Pam. Medtem ko Julian ni najbolj zadovoljen z vegansko hrano, ki mu jo nosi, pa je očitno toliko bolj navdušen že nad samo prisotnostjo privlačne svetlolaske. Če ne bi bil, potem oktobrskemu obisku prav gotovo ne bi sledili še štirje. Pa je med njima v tem času dejansko preskočila iskrica? To za zdaj verjetno vesta le onadva, a razlog za njuna druženja bi dejansko utegnil biti tudi neromantične narave. Pamela, ki so jo pred veleposlaništvom nazadnje videli 21. januarja, je namreč že pred leti ustanovila fundacijo za žrtve spolnih zlorab, ki jo Julian povsem odkrito podpira. Ali so za takšno vrsto sodelovanja nujno potrebni globoki dekolteji, čevlji z visokimi petami in kanapeji, pa je že drugo vprašanje ...

Ljubezenska zgodovina

Julian se je doslej do oltarja sprehodil le enkrat. Usodni da je dahnil že kot najstnik, in sicer dekletu po imenu Teresa, ki mu je leta 1989 povila sina Daniela. Pamela pa ima s plovbo po zakonskih vodah precej več izkušenj. Pred skoraj natančno 22 leti, 19. februarja 1995, je večno zvestobo obljubila rokerju Tommyju Leeju, bobnarju in enemu od ustanoviteljev skupine Mötley Crüe. V zakonu sta se jima rodila dva dečka, Brandon Thomas in Dylan Jagger, leta 1998 pa je prišlo do ločitve. Pozneje sta Pam in Tommy še nekajkrat 'pogrela juho', leta 2008 pa sta se dokončno razšla. Naslednji moški, s katerim se je poročila, je bil glasbenik, glasbeni producent in igralec Kid Rock, s katerim pa je v zakonu zdržala le nekaj mesecev. Kljub dvema zakonskima brodolomoma pa je zvezdnica ohranila vero v ljubezen – oktobra 2007 se je poročila še tretjič. Njen izbranec je bil igralec pokra in filmski producent Rick Salomon, s katerim pa se je že po dveh mesecih razšla in zahtevala razveljavitev zakona. Leta 2014 je Ricku ponudila še eno priložnost in se z njim znova sprehodila do oltarja, a tudi v drugem poskusu je zakon trajal le nekaj mesecev.

Priporočamo