Pamela Anderson se je poročila: V peti zakon je vstopila na skrivaj

Pamela Anderson se je poročila: V peti zakon je vstopila na skrivaj (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2020

52-letna nekdanja playboyeva zajčica, igralka, zdaj pa tudi aktivistka, Pamela Anderson, je na skrivni slovesnosti v nedeljo petič rekla usodni da.

Tokrat se je poročila s 74-letnim filmskim producentom Jonom Petersom, poroka pa je potekala v nedeljo v Malibuju, poročajo tuji mediji.

Jon PetersNovica je presenetila njene oboževalce, a poznavalci pravijo, da sta bila Pamela in Jon v zvezi že pred več kot 30 leti, v zadnjem času pa sta se ponovno zbližala. "Preprosto spadata skupaj. To je čudovita hollywoodska romanca," pravi vir, ki je blizu Pameli in Jonu.

Pred tem je bila Pamela štirikrat v zakonu: njeni bivši možje sta rockerja Tommy Lee in Kid Rock, s pokerašem Rickom Salamonom pa se je poročila kar dvakrat. In se dvakrat tudi ločila od njega.

Pred Petersom je bila igralka, ki je nekoč veljala za seks simbol, v zvezi s francoskim nogometašem Adilom Ramijem, prekinitev pa je bila grda. Odmevala je tudi v medijih, saj nekdanja zaljubljenca nista izbirala besed: ona ga je zmerjala z nasilnim sociopatom in manipulatorjem, on pa je njo označil za lažnivko.

Kakorkoli že, vsi si zaslužijo srečo na ljubezenskem področju. Upamo, da jo je Pamela tokrat res našla.

Priporočamo