Paparaci igralko Mischa Barton ujeli povsem brez ličil

Paparaci igralko Mischa Barton ujeli povsem brez ličil (foto: Profimedia) Profimedia
17. 8. 2018

Hollywoodska igralka Mischa Barton se je nedavno po ulicah Los Angelesa sprehodila povsem brez ličil, paparaci pa so to hitro izkoristili.

Paparaci so hollywoodsko igralko Mischo Barton ujeli, ko je zapuščala telovadnico na Beverly Hillsu in povsem logično je, da je bila zvezdnica ob prihodu na ulico povsem brez ličil. Verjetno le malokdo ob odhodu iz telovadnice poskrbi za popoln make up in Mischa pri tem ni nobena izjema.

Na ulico je prišla v udobnih športnih oblačilih in s plastenko vode, saj jo je trening močno utrudil. Modni kritiki ji zamerijo, ker se je znova nekoliko poredila, verjetno se moramo strinjati, da je igralka z malo bolj bujnimi oblinami videti še lepše.

Mischa ima že dolga leta težave s prehranskimi motnjami in depresijami. V preteklosti je imela tako obdobja, ko je bila zaskrbljujoče suha, nato so sledila obdobja, ko je imela nekoliko več kilogramov, zdaj pa se zdi, da je nekje na sredini. Slave in pritiskov Hollywooda nikoli ni najbolje prenašala, pred časom pa je dejala, da jo je svet slave že močno utrudil. "Nenehna bitka za večno mladostjo, vitkostjo in popolnimi oblinami ni enostavna, tega marsikdo ne zmore," je dejala za Daily Mail.