Paparaci Justina Bieberja ujeli povsem objokanega v avtu

Paparaci Justina Bieberja ujeli povsem objokanega v avtu (foto: Profimedia) Profimedia
12. 10. 2018

Glasbenik Justin Bieber, ki se je nedavno zaročil z manekenko Hailey Baldwin, je v avtu neutolažljivo jokal.

Paparaci so slavnemu paru ves čas za petami, ko sta se Justin Bieber in njegova zaročenka Hailey Baldwin nedavno vozila po New Yorku, so ju paparaci ujeli sredi zelo težkega čustvenega trenutka. Medtem ko je Hailey vozila avto, je njen zaročenec na sopotnikovem sedežu ves čas jokal in obraz skrival med dlani.

Številne je seveda zanimalo, kaj je slavnega glasbenika tako zelo potrlo, da je ves čas točil krokodilje solze. Imata morda mlada zaljubljenca že prvo krizo v razmerju ali pa gre za nekaj, kar se dotika Justinovih povsem osebnih stvari.

Številni ameriški mediji so prepričani, da je Justina potrla novica o Seleni Gomez, ki je nedavno doživela čustveni, kar naj bi Justina, ki je bil dolga leta z njo v razmerju, močno potrlo.

No, vse kaže, da je Hailey ves čas uspela obdržati mirno kri, saj je kljub joku uspela normalno voziti in celo občasno nekoliko potolažiti svojega srčnega izbranca. 

Justin je bil v preteklosti velikokrat depresiven in povsem na tleh, a zdaj je že nekaj let v precej boljšjem stanju, a kot kaže ima še vedno občasno čustvene zlome, ki se občasno zgodijo prav vsakemu izmed nas.

Priporočamo