Paparaci ujeli Irino Shayk prvič po koncu razmerja z Bradleyjem Cooperjem

Paparaci ujeli Irino Shayk prvič po koncu razmerja z Bradleyjem Cooperjem (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2019

Irina Shayk in Bradley Cooper sta se nedavno razšla, a zdi se, da se lepa ruska manekenka tudi po koncu razmerja odlično drži in naravnost žari.

Nedavno sta se po štirih letih razmerja razšla ruska manekenka Irina Shayk in hollywoodski igralec Bradley Cooper. Irina se je že izselila iz njunega družinskega doma in se zdaj večino časa posveča njuni ljubki dveletni hčerki Lee De Seini, ki se jima je rodila v razmerju.

Številni za konec njunega razmerja krivijo ameriško pevko Lady Gago, s katero je Bradley snemal filmsko uspešnico The star is born. Kemija, ki se je med njima razvila na filmskem platnu, je bila videti tako zelo resnična, da so bili mnogi prepričani, da so med njima preskočile iskrice.

Cooper je po pisanju revije People Irini ponudil svoje stanovanje na Manhattnu, ker je njeno stanovanje v New Yorku premajhno, da bi v njem lahko živela s hčerko. Vse se zdi, da je Irina njegovo ponudbo sprejela, saj so jo paparaci nedavno ujeli v bližini omenjenega stanovanja.

Videti je, da Irino vse skupaj ni kaj preveč potrlo, saj je bila na ulicah New Yorka videti odlično razpoložena in nasmejana do ušes. S hčerko sta se odlično zabavali in zdelo se je, da Bradleyja prav nič ne pogrešata. Kdo bi vedel, morda pa bo slavni par po krajši pavzi znova našel skupni jezik in zaživel na novo.