Paparaci ujeli princa Harryja med poljubljanjem s punco

Paparaci ujeli princa Harryja med poljubljanjem s punco (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
24. 5. 2017

Že vse od lanske jeseni, ko je pricurljala novica, da se angleški princ Harry sestaja z lepo ameriško igralko Meghan Markle, se paparaci kar tepejo, da bi ju skupaj ujeli v objektiv. 

Nič kaj lahko delo, saj se par zna zelo dobro skrivati. Do zdaj jim je tako uspelo le to, da so ju ujeli, ko sta se v Londonu z roko v roki sprehodila na večerjo, nekaj tednov za tem pa na poroki prinčevega prijatelja na Jamajki.

Tokrat pa je fotografom končno uspel veliki met – par so ujeli po polo tekmi Audi Polo Challenge v Coworth Parku, ko sta se skrita za avtomobili objela ter tudi poljubila. Princ Harry je na tekmi sicer sodeloval v imenu dobrodelnih organizacij Sentebale in Well Children, Meghan pa ga je spodbujala s tribune.

Njena prisotnost je seveda presenetila vse, saj nihče ni vedel, da bo prišla. Je pa ob tem marsikdo pomislil na to, da je zveza očitno res zelo resna ter da zaroka najverjetneje ni več daleč, če se ni morda že zgodila. Ne nazadnje je par skupaj videti zelo srečen in čedalje več časa preživlja skupaj, v kratkem pa naj bi celo načrtovala življenje pod skupno streho.

Tina Ambrožič

Priporočamo