Pari, ki so zasloveli kot zvezdniki Instagrama

Pari, ki so zasloveli kot zvezdniki Instagrama (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
21. 11. 2020

Ne glede na to, kako opredeljujemo novodobne digitalne vplivneže, moramo priznati, da to nikakor ni enostavno delo. Ogromno konkurence in neprestan boj za ohranjanje relevantnosti, zahteva trdno delo in veliko poguma. Zato so še toliko bolj redki pari, ki se jim je v tem svetu uspelo prebiti do zvezdniškega statusa.

Družina ACE

@austinmcbroom

Austin in Catherine McBroom sta nedvomno ena najmočnejših in najbolj slavnih parov na internetu. Na platformah Instagram in YouTube imata skupaj več kot 14 milijonov sledilcev. Austin in Catherine imate tri otroke, na spletu pa se podpisujejo kot družina ACE. Njun profil vključuje različne utrinke tako posameznih članov družine kot tudi skupnih doživetij. Austin in Catherine imata celo svojo spletno trgovino, kjer ponujata torbe, klobuke, oblačila in druge modne dodatke, pred kratkim pa sta izdala celo čisto svojo mobilno igro Ace Play – nekakšno košarkarsko pustolovščino.

ace

Gospod in gospa Hinch

@mrshinchhome

Sophie Hinch je pred leti postala prava internetna obsesija, ko je na Instagramu objavljala trike za čiščenje hiše. Oklicali so jo kar za ­cleanfluencerko. Nabor fotografskih zgodb je potem razširila leta 2018, ko je rodila prvega otroka. Takrat se je njenemu spletnemu življenju pridružil še njen mož Jamie in danes sta znana kot ena največjih Instagram vplivnežev s kar 3,8 milijona sledilcev. Njun družinski profil ponuja vpogled v vse, kar se vsakodnevno dogaja v njunem življenju – od rojstva otrok do praznovanja rojstnih dni in uživanja v prazničnih dogodkih.

hinch

Marie in Jake

@mariefeandjakesnow

Marie in Jake že vrsto let skupaj potujeta po svetu, odkrivata nešteto čudovitih lokacij, spoznavata kopico veselih ljudi in se ves čas učita novih življenjskih lekcij. “Trdno sva delala, da sva svoje sanje lahko spremenila v realnost,” zapiše Marie. “A orodja, ki sva jih nabrala čez vsa ta leta, lekcije, ki sva se jih naučila, in miselni procesi, ki sva jih ustvarila, da nama je lahko uspelo, so zelo enostavno dosegljivi vsem. Prav to želiva deliti prek najinega spletnega bloga.” Kar želita sporočiti svetu, zanima že skoraj milijon sledilcev, zato imata seveda tudi svojo tržno znamko – Maja (ime sestavljata prvi dve črki njunih imen).

Robert in Christina

@newdarlings

Robert in Christina sta se poročila leta 2013, spoznala pa se že mnogo let prej. Leto po poroki sta odkrila, da se svetu prek Instagrama lahko predstavljala kot unikaten ustvarjalen duet in kmalu dobila zvesto bazo sledilcev, ki je iz leta v leto vztrajno rasla. Prikazujeta svoj unikatni življenjski slog, popestren z izjemnimi podvigi na področju interjerja.

Njuna domača pisarna je kot mali pravljični kotiček za ustvarjalnost – s knjižnimi policami, bogatim zelenjem, malim globusom, velikansko uro in seveda počivalnikom. Robert in Christina sta nekoč v intervjuju povedala, da je skrivnost uspešnega dela v paru le pravilno ravnotežje. “Iskanje ravnotežja v zasebnem in poslovnem življenju je večni boj. Če najdeš nekaj, kar deluje, se tega drži.” Da ne pregorita, si Robert in Christina projekte razdelita tako, da vsak prevzame tisto, v čemer je boljši in hitrejši.

newdarlings

Raquel in Miguel

@explorerssaurus_

Portugalski parček z 980.000 sledilci je postal pravi prodajni titan. Ustanovila sta tržno znamko Mirah Studio, kjer imata ves čas razprodane različne modne izdelke, izdala sta celo knjigo o svojih avanturah in uspehu na Instagramu, prodajata pa tudi njune filtre za fotografije, če nekdo želi, da so njegove fotografije na Instagramu videti prav tako čudovite kot te, na katerih blestita Raquel in Miguel. Te dni se potikata po jugu Italije. “Najbolj srečna sem, kadar plavam v morju,” je zapisala Raquel ob fotografiji iz mediteranskega Positana.

Selena in Jacob

@finduslost

selena in jacob

Selena in Jacob sta večna popotnika in dokler ni covid skoraj popolnoma preprečil možnosti potovanj, sta bila inspiracija za več kot 170.000 pustolovščin željnih avanturistov. Na Instagramu so jo odkrili tudi avtorji oddaje Discovering Routers in ju povabili k sodelovanju. Selena in Jacob sta se pred tremi leti iz Los Angelesa preselila v Evropo, ki jo danes še vedno počasi odkrivata, kot digitalna nomada pa se seveda redno oglašata prek socialnih medijev. “V tem skupnem digitalnem projektu sva drug pri drugem odkrila šibkosti in prednosti,” je na njuni strani zapisala Selena. Kot zanimivost – Jacob ima barvno slepoto, zato on posname fotografije, obdeluje pa jih Selena.

Napisal: Darjo Hrib, Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story