Paris Hilton je želela postati veterinarka

Paris Hilton je želela postati veterinarka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
16. 1. 2017

V resnici je le malo fotografij, na katerih bi paparaci Paris Hilton ujeli brez njenih kosmatih ljubljenčkov. V javnosti je res največkrat z enim od svojih psičkov, a doma jo čaka še precej bolj pestra druščina štirinožnih prijateljev.

Morda vas bo od vsega najbolj presenetilo dejstvo, da si Paris razkošno vilo v Kaliforniji deli s pujsko Princess. Paris se je na ta račun večkrat pošalila in dodala, da je sama daleč od princese, da si pa kraljevi naziv brez dvoma zasluži njena črna pujska, ki tehta več kot ona. Paris, ki je sicer znana po svoji imenitni podobi, prav zato morda ne bi pripisali niti, da jo doma čaka par belih podgan, ki ju je poimenovala Jaq in Gus, ter parček morskih prašičkov po imenu Chestnut in Coco. S tem pa glodavske druščine še ni konec, saj si je Paris omislila tudi sladkosnedo poletušo vrečarico po imenu Brigitte Bardot in ljubkega zajčka pasme ovnač, ki sliši na ime Thumper.

Raziskovanje njenega pestrega živalskega kraljestva razkrije, da se njena nenavadnost ne ustavi pri sicer običajnih hišnih ljubljenčkih. Poleg tega v resnici pse, s katerimi živi v svoji vili v Los Angelesu, težko točno preštejemo, saj jo na fotografijah lahko vidimo s približno desetimi različnimi psički. Prav zato jim je na vrtu postavila posebno pasjo rezidenco, v kateri je dovolj prostora za vse. Rezidenca je v resnici manjša različica imenitnih domov z ulic Beverly Hillsa, v njej pa se srečni kužki lahko razvajajo s pasjimi posteljami, posebnimi stojali za hrano, klimatsko napravo in ogrevanjem ter velikim zunanjim prostorom, vključno s travo in drevesi za opravljanje njihovih potreb.

Želela je postati veterinarka

Čeprav je Paris ena izmed tistih deklet, ki zvesto sledijo modnim trendom, pa ljubezen do živali ni ena izmed njenih modnih muh. Že kot deklica si je namreč želela postati veterinarka, a sta slava in premoženje prehitela njene želje. Namesto karierne poti si je omislila kopico živali, končnemu številu (namiguje se, da naj bi jih v oskrbi imela okrog 30) pa je težko slediti.

Priporočamo