Paris Hilton ne skriva, da je sveže zaljubljena: Je končno našla princa na belem konju?

Paris Hilton ne skriva, da je sveže zaljubljena: Je končno našla princa na belem konju? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
7. 3. 2017

Paris Hilton, ki se je aprila lani razšla z bogatim poslovnežem Thomasom Grossom, se na družabnih omrežjih 'hvali' z novim fantom. Ob tej priložnosti smo se poglobili v zgodovino njenih ljubezenskih razmerij, ki je daleč od kratke in dolgočasne.

Nesramno bogata hotelska dedinja Paris Hilton do zdaj resnici na ljubo ni imela ravno sreče na ljubezenskem področju. Primernega moškega, s katerim bi si do smrti delila življenje, si je sicer močno želela in ga tudi iskala, a najpogosteje so se njena razmerja končala že po nekaj mesecih ali celo dneh. In posledično je seznam moških, ki so jim pripisovali afere s 36-letno svetlolasko, zelo dolg.

Med njimi so tako anonimneži kot hollywoodski velikani in celo dobitnik oskarja. Po vsem tem se nam seveda povsem upravičeno zastavlja vprašanje, kako dolgo bo trajalo njeno razmerje z najnovejšim izbrancem, ki ga je pred kratkim ponosna predstavila na Instagramu. Gre za 31-letnega igralca in modela Chrisa Zylko, s katerim, kot je zatrdila na omenjenem družabnem omrežju, nista v devetih nebesih, ampak v 'deželi La La'.

Je Paris končno našla princa na belem konju? To bo seveda pokazal čas, a sodeč po njenih preteklih razmerjih, ki so bila v veliki večini primerov daleč od dolgotrajnih, je težko verjeti, da se bo tokratno razvilo v kaj resnejšega.

Moške je menjavala kot nogavice

Če bi ljudi vprašali, kdaj je Paris zaslovela, verjetno ne bi bilo malo tistih, ki bi odgovorili, da se je to zgodilo leta 2004, ko so proti njeni volji objavili umazani filmček. Domači pornič z naslovom 1 Night in Paris je posnela s tedanjim fantom, 13 let starejšim ameriškim igralcem pokra Rickom Salomonom, ki se je izkazal kot pravi multitalent. Pri omenjenem filmčku je bil namreč dejaven kot glavni snemalec, režiser in producent. Da tega, da je odigral tudi glavno vlogo, seveda sploh ne omenjamo ...

Od takrat je Paris, ki ji talentov prav tako ne primanjkuje, saj naj bi bila poslovna ženska, model, igralka, pevka, didžejka in pisateljica, bolj ali manj slavne 'moške igračke' menjavala kot nogavice. Leta 2004 se je po rdečih preprogah sprehajala z Nickom Carterjem, članom fantovske skupine Backstreet Boys, istega leta pa naj bi imela kratko, a burno razmerje s Fredom Durstom, pevcem skupine Limp Bizkit.

Z igralcem Simonom Rexom je imela sicer dolgo, a turbulentno razmerje, ki je z vmesnimi prekinitvami trajalo od leta 2004 do leta 2008. Vedno in povsod prisotni paparaci so jo zasačili, ko si je na jahti izmenjevala nežnosti z igralcem Valom Kilmerjem, a se iz tega ni razvilo nič resnejšega. Se je pa zato zapletla v nekoliko resnejše razmerje s soimenjakom, grškim ladjarskim dedičem Parisom Latsisom, s katerim se je z vmesnimi prekinitvami videvala med letoma 2004 in 2006 in s katerim se je celo zaročila.

Strani rumenega tiska je polnila tudi z afero s Travisom Barkerjem, bobnarjem skupine Blink-182, a dlje od poljubljanja v javnosti menda nista prišla. Tudi na splošno se zdi, da se Paris strastno rada poljublja in da se pri tem ne obremenjuje z razmišljanjem, ali se bo iz tega razvilo razmerje ali ne. To je ne nazadnje dokazala leta 2007, ko se je mečkala z raperjem 50 Centom. Še slavnejšega partnerja za poljubljanje pa si je omislila leta 2008, in sicer na filmskem festivalu Sundance. Takrat so jo paparaci zalotili, ko se je po francosko poljubljala s hollywoodskim zvezdnikom Jaredom Letom, ki je pozneje prejel oskarja.

Nazadnje je ljubila poslovneža

Prvo nekoliko resnejše razmerje je imela z igralcem bejzbola in športnim agentom Dougom Reinhardtom, s katerim si je življenje delila v letih 2009 in 2010. Sledila je ljubezenska zgodba s Cyjem Waitsom, ki ni del zvezdniškega sveta in ki ga je ljubila slabo leto dni. Tudi s španskim modelom Riverjem Viiperijem je za svoje razmere zdržala precej dolgo, od septembra 2012 do julija 2014.

Zaradi do zdaj zadnjega bivšega fanta, poslovneža Thomasa Grossa, se je celo preselila v Švico, kjer je ljubezensko zgodbo pisala med majem 2015 in aprilom 2016. Seznam moških, s katerimi so povezovali Paris, pa s tem še zdaleč ni končan. Na njem so namreč še številna druga slavna imena, med njimi Edward Furlong, Jack Osbourne, Criss Angel, Andy Roddick, Kid Rock, Benji Madden in celo Cristiano Ronaldo.

Priporočamo