Paris Hilton: Nič ne bo s poroko

Vir: Lea
28. 7. 2011

Čeprav sta se že več mesecev prepirala, to ni ustavilo fanta bogate dedinje, Cyja Waitsa, v nameri, da jo februarja zaprosi za roko in ji na prst nadene zaročni prstan iz draguljarne Jacob & Co.

Namesto da bi zaradi tega pokazala vzhičenje, je bogatašinja z ogromnim diamantom na roki delovala ponižano in nelagodno, medtem ko jo je njen srčni izbranec ves navdušen opazoval.

Par je v trgovino prišel, ker ji je želel Cy kupiti darilo za 30. rojstni dan, a se je njun obisk kmalu sprevrgel v ogledovanje zaročnih prstanov. “Gospa Paris Waits. Kako to zveni?” jo je vprašal, ona pa ga je nekoliko živčno pogledala in mu rekla, da ga ima rada.

Ko sta se vrnila z dopusta v New Yorku, je Paris vse to povedala svoji mami Kathy: “Draguljar je prinesel zaročna prstana in zajela me je panika. Vem, da so dekleta vzhičena zaradi tega, jaz pa sem bila prestrašena.”

Paris in Cy sta bila v zvezi malo manj kot leto dni. Spoznala sta se lanskega maja v Las Vegasu in kmalu začela razmerje. Paris je celo izjavila, da bi se rada poročila z njim. “Le z njim se vidim v zakonu. Zelo sva srečna,” je nekoč povedala Paris, ki je konec junija priznala, da sta prekinila zaroko in ostala dobra prijatelja.

Priporočamo