Paris Hilton: Pred zasledovalcem zbežala v Evropo

28. 8. 2011 | Vir: Lea
Deli

Dedinji Paris in Nicky Hilton letošnje poletje preživljata v tipičnem bogataškem slogu po najbolj vročih evropskih destinacijah. V francoskem mestecu Saint-Tropez sta si poleg poležavanja na plaži in žuriranja v diskotekah privoščili neustavljivo nakupovanje.

Po stresnem incidentu, ki ga doživela zvezdnica Paris Hilton, ko se je morala zaradi vztrajnega zasledovalca pred kratkim izseliti iz svoje hiše na Malibuju, se je odločila, da je čas za sproščanje.

Tridesetletno Paris naj bi bilo izredno strah živeti v hiši, pred katero so aretirali Jamesa Rainforda, ki se je v njeni bližini zadrževal že dlje časa in nenehno kukal skozi okna njene hiše. “Bojim se, saj je na svetu veliko norih ljudi. Vedno se oziram. Še zlasti mi je grozno, ker gre za moj dom, moj intimni prostor, v katerega naj ne bi nihče prišel. Zaradi tega se počutim še posebej nadlegovano,” je povedala.

James že nekaj časa zasleduje zvezdnico in je bil na pogojnem izpustu, ker je aprila Parisinega nekdanjega fanta Cya Waitsa napadel pred sodiščem v Los Angelesu. Svetlolaski ni preostalo drugega, kot da se odseli iz hišice, ki jo je najela za čez poletje. Preden je prišel selitveni servis, je dedinja v hiši organizirala še zadnjo zabavo za prijatelje, ki se je je udeležila tudi težavna Lindsay Lohan. Le dva dni po selitvi pa je s sestro Nicky že odpotovala na sproščanje v Evropo.

Takoj po prihodu na staro celino sta bili zvezdnici povabljeni na ekskluziven rojstni dan neke princese s Srednjega vzhoda. Za udeležitev zabave, ki je potekala v Cannesu, pa sta Paris in Nicky prejeli neverjetnih milijonov dolarjev. Zato ni čudno, da sta potem odpotovali v Saint-Tropez, kjer sta misli na težave, ki sta jih pustili doma, odganjali z nakupovanjem v dizajnerskih butikih. Seveda so jima družbo delali dopustniki, ki so jima sledili na vsakem koraku, kar pa dedinj sploh ni motilo. V družbi visokih in močnih varnostnikov sta bili svetlolaski nasmejani in sproščeni. Obe dedinji sta trenutno samski, zato sta se na počitnice po Evropi odpravili kar sami.

Čeprav sta večino časa uživali na plažah, v nakupovanju in diskotekah, je Paris izkoristila potovanje za poslovno priložnost in v Saint-Tropezu predstavila svoj nov singel z naslovom Going out to the VIP. Marsikatera ženska lahko zavida Paris in Nicky, saj naj bi skupaj imeli eno izmed najdražjih garderobi na svetu. Čeprav imata sestri podobno postavo, pa pravita, da si redko izmenjujeta obleke.

“S sestro si ne izmenjujeva oblek, ker imava popolnoma drugačen stil oblačenja,” je povedala Nicky in dodala: “Prijateljicam pa brez težav posojam torbe, sončna očala in obleke, vendar ne čevljev. Nosim namreč velikost 44, zato si nihče ne more sposoditi mojih čevljev. Kar pa mi tudi ustreza, ker se izredno bojim bacilov.” Po prihodu v idilično francosko mesto sta sestri hitro pozabili na težave doma in uživali v luksuznem življenju, ki sta ga vajeni. Ko sta se naveličali francoske obale, pa sta odpotovali proti španski Ibizi.