Paris Hilton proslavila prvo obletnico razmerja

Paris Hilton (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
26. 5. 2013

"Srečna prva obletnica prekrasni, lepi, popolni, neverjetni in najbolj skrbni punci na svetu. Moja punca, moja bodoča soproga, moje življenje! Moja neverjetna svetlolaska," je na Instagramu napisal 21-letni River Viiperi in objavil fotografijo s svojo punco Paris Hilton.

Bogata hotelska dedinja in mladi španski model sta uživala v Cannesu, kjer sta se udeleževala številnih zabav. Bila sta neločljiva, v nekem nočnem klubu sta se celo strastno poljubljala in objemala, pri tem pa se sploh nista ozirala na radovedne poglede obiskovalcev kluba. Seveda je Riverjeva objava na Instagramu že sprožila šušljanja, da se bo parček kmalu sprehodil do oltarja.

Sicer pa je Paris šele zdaj odkrito spregovorila o manijaku, ki jo je napadel leta 2010.

"Bilo je res zelo zastrašujoče. Prvič sem se znašla v takšnem položaju. Bilo je okoli pete ure zjutraj, ko sem zaslišala, da nekdo tolče po steklu. Prišla sem s prvega nadstropja in zagledala moškega s povsem norim pogledom in dvema kuhinjskima nožema v rokah," pravi Paris in dodaja, da jo je zagotovo želel ubiti. Kako se je vse skupaj končalo preberite v članku Paris Hilton: Rada bi se znebila slave.

Priporočamo