Paris Hilton se je zaročila - prstan je vreden 2 milijona dolarjev!

Paris Hilton se je zaročila - prstan je vreden 2 milijona dolarjev! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
16. 1. 2018

Bogata dedinja Paris Hilton, sicer tudi sama uspešna podjetnica, je dahnila da, za zdaj samo na zaroki, ko jo je zaprosil fant, igralec Chris Zylka ...

Zgodilo se je na smučišču v mondenem ameriškem smučarskem središču Aspnu. Chris Zylka (32) je pokleknil na snegu, odprl škatlico s prstanom, v njej pa je bil prstan z diamantom v obliki hruške. Cena prstana je seveda vrtoglava, kar 2 milijona dolarjev, da o bivanju v Aspnu ne govorimo.

No, Paris (36) je dejala, da je bil to najbolj romantičen trenutek v njenem življenju. Seveda so v ameriških medijih strokovnjaki takoj začeli analizirati prstan in Michael Greene, sicer strokovnjak za dragulje in priljubljeni zlatar bogatih, je dejal, da je prstan iz platin, krasi pa ga kar 20-karatni diamant hruškaste oblike, poleg njega pa sta še dva manjša diamanta. Navdih za prav tak prstan je Chris dobil, ko mu je Paris nekoč razlagala, kako ji je všeč hruškasti diamant, ki ga ima v prstan vdelan njena mama. To je bilo izhodišče in vsi nadaljnji postopki, vezani za zaročni prstan, so se odvijali v strogi tajnosti.

Ker je potem želel svojo drago zaročiti prav v Aspnu, je tim draguljarjev prstan dodelalo v samo dveh dneh, po navadi za tak postopek potrebuje tri tedne. In očitno je Chris res zadel v polno. "Prstan je bil tako veličasten in bleščeč, da sem se vsa tresla, medtem ko sem ga dajala na prsti," pravi Paris. "To je najlepši prstan, kar sem jih kdajkoli videla," dodaja in pravi, da je zelo vznemirjena zaradi zaroke s svojo največjo ljubeznijo in svojim najboljšim prijateljem hkrati.

"Še nikoli v življenju se nisem počutila tako ljubljeno, srečno in varno. Chris je popoln moški zame, kar mi dokazuje vsak dan. Z njim sem se prepričala, da pravljice vendarle obstajajo," je dejala nedavno Paris v nekem intervjuju. Seveda je tudi zaročenec poln hvale o svoji lepi zaročenki. Zanjo namreč pravi, da je to najlepša in najbolj neverjetna ženska, kar jih je v življenju spoznal. "Ni lepa le navzven, prekrasna je tudi njena notranjost," dodaja. "Sem najbolj srečen moški, saj se bom poročil s sanjsko žensko in ne morem dočakati dne, ko si bova obljubila večno zvestobo. Prepričan sem, da bova preostanek življenja preživela skupaj."

Zaroka za  2 milijona dolarjev

Preden sta postala par, sta se Chris in Paris poznala že dlje časa. "Spoznala sva se pred sedmimi leti na zabavi ob podelitvi oskarjev v Chateau Marmont. Ko sva se spoznala, sva bila sprva malce zadržana in sramežljiva, a na koncu večera sva se že smejala in tudi malce flirtala," se spominja Paris. Bilo je pred sedmimi leti, a njuna ljubezenska zgodba se je začela dosti pozneje, pred približno dvema letoma.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia