Pastor se je Ariani Grande opravičil zaradi otipavanja na pogrebu Arethe Franklin

Pastor se je Ariani Grande opravičil zaradi otipavanja na pogrebu Arethe Franklin (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: STA
1. 9. 2018

Pastor apostolske cerkve v Detroitu Charles Ellis, ki je vodil pogreb ameriške glasbene ikone Arethe Franklin, se je danes opravičil pevki Ariani Grande. Med svojim govorom na petkovi slovesnosti je namreč 25-letnico držal visoko nad pasom in se ob tem rahlo dotikal njenih prsi, poroča britanski BBC.

Posnetki pastorja, ki mlado pevko drži v objemu, so zaokrožili po spletu in razburili javnost. Mnogi namreč menijo, da je pastor pevko držal previsoko nad pasom in se dotikal njenih prsi. Zdelo se je, da je pevki ob tem izjemno neprijetno, saj se je skušala držati čimbolj daleč stran od njega, poroča britanski BBC.

Pastor je po plazu kritik za tiskovno agencijo Associated Press pojasnil, da je med pogrebno slovesnostjo kraljice soula objel vse umetnike, moške in ženske. "Nikoli nisem imel namena, da bi se dotikal prsi žensk," je dejal. Menil je, da je mogoče prestopil mejo in bil z Grandejevo preveč prijazen in domač. "Vendar ponovno, žal mi je," je dodal.

Številni so se sicer obregnili tudi v "neprimerno" oblačilo 25-letnice. Pevka je namreč za pogrebno slovesnost izbrala kratko črno obleko. Na maratonskem, kar osem ur trajajočem pogrebu, so se v petek še zadnjikrat poslovili od kraljice soula, pevke Arethe Franklin. Pogrebna slovesnost, ki so se jo udeležili številni zvezdniki, je minila v znamenju gospela, hvalnic, pridige in tudi smeha. Aretha Franklin je za posledicami raka umrla 16. avgusta, stara je bila 76 let.

Morda bi vas zanimal tudi članek