Paul McCartney: Norec na poroke

Vir: Story
18. 10. 2011

Očitno je bivši beatle Paul McCartney norec na poroke, saj se z vsako, s katero začne hoditi, tudi poroči. Po smrti žene Linde je tako skočil v zakonski jarem s Heather Mills. Zakon se je neslavno končal, plačati je moral veliko denarja, a ga ni izučilo. Zdaj pa je tretjič dahnil da, ko je pred oltar popeljal Nancy Shevell.

Obred se je zgodil v mestni hiši v središču Londona, v četrti Marylebone, in sicer prav tam, kjer se je leta 1968 poročil s prvo ženo Lindo, ki je za rakom umrla leta 1998. Čeprav sta želela, da bi bil njun obred bolj intimen, so ju pred mestno hišo pričakali številni oboževalci, ki so jima hoteli v živo čestitati in seveda videti, kakšna je bila nevesta.

No, bila je lepa v kreaciji svoje ‘pastorke’ Stelle McCartney, s katero se očitno zelo dobro razume - v nasprotju s Paulovo (69) bivšo ženo Heather Mills, ki je Stella ni mogla prenašati. Od samega začetka je bila namreč prepričana, da je samo lovka na očetov denar in da se je z njim poročila zgolj zaradi koristi. Na koncu se je njun zakon res klavrno končal. Iz njega je Heather prišla bogatejša za 16,5 milijona funtov v denarju in za nepremičnine v vrednosti 7,8 milijona funtov. Edina dobra stvar iz tega zakona je hčerka Beatrice Milly, ki jo Paul naravnost obožuje. Tudi poroka s Heather je bila vse prej kot skromna. Zgodila se je na gradu na Irskem, povabljenih pa je bilo okoli 300 gostov.

Nancy in Paul se nista spoznala šele pred kratkim. Njuno poznanstvo traja že 20 let, saj imata obe družini posestvi v Hamptonu, tako da so se občasno tudi družili, že ko je bil Paul poročen z Lindo in pozneje s Heather. A videvati sta se Paul in Nancy začela šele leta 2008, ko se je ona ločila od moža Brucea in Paul od Heather. Vsi prijatelji in družina so jo takoj sprejeli, saj je povsem drugačna od Paulove druge žene. Očitno je, da v njem vidi le Paula kot osebo in ji je malo mar za njegov denar, saj ga ima sama več kot dovolj za razkošno življenje.

Ob njej je bivši beatle miren, zadovoljen in žareč, zato so tudi njegovi otroci nad tretjo ženo navdušeni in so jo takoj sprejeli v družino. Njegova podoba je povsem drugačna kot takrat, ko se je ločeval od Heather, ki je trdila, da jo je Paul pretepal in ji iz ljubosumja prepovedal dojenje hčere. Takrat je bil tako zelo na dnu, da je moral po pomoč k psihiatru. Danes pravi, da če ne bi imel ob sebi otrok Stelle, Mary in Jamesa, mu ne bi uspelo. Takrat si sploh ni mislil, da ga bo še enkrat v življenju čakala sreča.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story