Peaches Geldof in satanistična sekta s seksualnimi rituali

Peaches Geldof (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
3. 5. 2013

Hollywoodske zvezde so se očitno naveličale popularne scientologije, saj so našle novo sekto, ki se ji pridružujejo v čedalje večjem številu. Pozornost na 'zvezdniško religijo' je nazadnje usmerila Peaches Geldof, ki je svojim sledilcem na Twitterju sporočila, naj raziščejo 'sistem verovanja, ki se ga da prenesti v vsakdanje življenje in s pomočjo katerega je mogoče doseči pravi notranji mir'.

Mama dečka Astale je privrženka sekte Ordo Templi Orientis, znane tudi pod kratico O.T.O. Na levo podlaket si je dala vtetovirati začetnice satanističnega kulta, katerega poglavar je Aleister Crowley, ki je ta kult ustvaril na začetku 20. stoletja.

Ko jo je neka oboževalka vprašala, kako bi lahko izvedela kaj več o njegovem nauku, ji je nekdanja privrženka scientologije in judovske kabale svetovala, naj prebere njegove knjige, ki jih je označila za zelo zanimive.

Peaches pa ni edina, ki se navdušuje nad sekto Ordo Templi Orientis. Z njo povezujejo tudi bogatega raperja Jay-Z-ja, ki je že večkrat uporabil fotografije in citate iz Crowleyjevih naukov. Goreč privrženec pa je Jimmy Page, kitarist legendarne skupine Led Zeppelin, ki se je nad ustanoviteljem kulta Aleisterjem tako zelo navdušil, da je celo kupil njegov nekdanji dom na Škotskem.

Več o tej novi sekti na sceni preberite v članku Slavne navdušila satanistična sekta s seksualnimi rituali.