Penelope Cruz: Fantek je!

Vir: Nova
31. 1. 2011

Španska igralka Penelope Cruz je pred dobrim tednom dni v bolnišnici Cedars-Sinai na Beverly Hillsu Javierju Bardemu rodila sina, ki se tako kot starša dobro počuti, je sporočila njena tiskovna predstavnica.

Sredi tedna so mediji poročali, da so Penelope v bolnišnico sprejeli prejšnji ponedeljek. Novico je v svet prvi posredoval madridski tabloid Hola!, ugledni dnevnik El Pais je sporočil tudi, da si družina želi zasebnosti in tudi ne namerava takoj objavljati velikosti in teže, celo imena ne.

Da se je otrok že rodil, so posumili Bardemovi prijatelji, saj se igralec, ki ga imajo v Hollywoodu za evropskega Marlona Branda, ni oglašal na telefon, ko so mu želeli čestitati za nominacijo za oskarja za glavno moško vlogo v filmu Ču-do-vi-to.

El Pais sicer še piše, da je svoji ženi v porodni sobi ob strani stal tudi Bardem, Hola! pa poroča, da so v bolnišnici opazili še Penelopejino mamo Encarno, sestro Monico in brata Eduarda. Javierjeva mati, znana španska igralka Pilar Bardem, pa je iz Madrida v Los Angeles pripotovala v ponedeljek.