Penelope Cruz priznava, da je bila zelo negotova zaradi svojega videza

Penelope Cruz priznava, da je bila zelo negotova zaradi svojega videza (foto: Profimedia) Profimedia
7. 5. 2020

Španska igralka, ki je poročena z Javierjem Bardemom, s katerim imata dva otroka, priznava, da se počuti neprijetno, ko jo označujejo za lepotico.

V pogovoru za Red Magazine je priznala, da s svojim videzom noče pritegovati pozornosti ter da o sebi ne razmišlja kot o lepotici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you so much for all your kind birthday wishes!!! I send you all lots of love ❤️🌹 Muchísimas gracias por todas vuestras felicitaciones en mi cumpleaños ! Os mando todo mi cariño 💕

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

V preteklosti se ta 46-letnica ni počutila prijetno, saj ji je primanjkovalo samozavesti, ko gre za videz. Danes pa se počuti veliko bolje.

"Nisem bila prav samozavestna, ko gre za moj videz. To mi v času odraščanja nikoli ni bilo v središču pozornosti. Ne bi nikoli menjala to, kako se počutim danes, v primerjavi s počutjem pri 20 letih. Čutila sem veliko negotovosti, za kar sem šele pozneje ugotovila, kako je to nepomembno," pravi igralka.

Kljub temu ji je všeč, ko dobi kakšen kompliment - a samo v primeru, če pride iz ust njenih otrok, saj pravi, da so res iskreni. Poudarja, da ko gre za otroke, zagotovo veš, da govorijo resnico. Dejala je še, da se mora naučiti vzeti si čas za skrb zase, saj ga raje posveča drugim. "To ni nekaj, kar bi zame bilo naravno, a delam na tem," je še dejala Penelope.

Priporočamo