Petdeset odtenkov Jennifer Lopez

Nesporna kraljica glasbenih odrov. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
7. 9. 2019

Pred dnevi je v Miamiju (na posestvu Glorie Estefan) Jennifer Loper glamurozno praznovala 50. rojstni dan, na katerega so bili povabljeni številni zvezdniki.

Njen zaročenec Alex Rodriguez jo je na ta dan presenetil s prestižnim darilom, rdečim porschejem. Nekaterim se sicer zdi, da je malce zgrešil, saj Jennifer že 25 let ni vozila avtomobila. Ko je zagledala darilo, je dejala: “O, bog, a bom morala zdaj voziti?” Seveda je naredila en krog po vrtu svoje vile.

Od stroge vzgoje do največje zvezde

Od skromnega dekleta iz sosednje ulice do ene največjih div v zgodovini glasbe. Jennifer Lopez je dokazala, da je brezčasna, čeprav jih šteje 50. Prodala je že 80 milijonov albumov, leta 2012 se je zavihtela na prvo mesto najbolj vplivnih zvezdnikov sveta. Letos je zasedla 38. mesto najbolj vplivnih žensk na svetu, velja pa za najuspešnejšo latino zvezdnico nasploh. Na leto zasluži okoli 40 milijonov, njeno bogastvo pa ocenjujejo na 400 milijonov dolarjev.

Starši Jennifer Lopez so iz Portorika, a so živeli v Bronxu, predmestju New Yorka, kjer se je 24. julija 1969 Jennifer tudi rodila. »Imela sem zelo strogo vzgojo. V naši družini so vse ženske govorile, da se ne sme piti, kaditi in širiti nog,« je nekoč nekoliko v šali dejala pevka in dodala, da tega oče ni nikoli govoril.

Že kot majhna deklica je pokazala velik glasbeni talent, zato so jo že pri petih letih vpisali v tečaj petja in plesa. S tem so jo starši želeli malce umakniti od slabe družbe, ki je je bilo v tisti četrti veliko. Takrat pa se jim niti sanjalo ni, da ji bosta prav ples in petje zaznamovala življenje. Jennifer je bila priden otrok, odlična učenka, pela je v zboru, se ukvarjala z gimnastiko, atletiko, tenisom in softbalom. Starši so si neizmerno želeli, da bi postala odvetnica, in ko je povedala, da bi se raje ukvarjala s plesom, petjem ter igro, je bil ogenj v strehi. Pred koncem srednje šole pa je še povrh vsega dobila malo vlogo v nizkoproračunskem filmu My Little Girl. Starši so jo sicer nagovorili, da se je vpisala na kolidž Baruch, a je po enem semestru ugotovila, da to ni zanjo, zato je šla svojim sanjam naproti. Najprej se je preselila na Manhattan, kjer je dobivala manjše vloge v muzikalih, prvi večji uspeh pa je prišel leta 1990, ko je zaigrala plesalko v seriji The Living Colour in zaradi katere se je preselila v Los Angeles pri 21. letih. »Mama je vedno govorila, da lahko z napornim delom dosežeš vse, in se strinjam z njo, to je zame ena največjih resnic sploh. No, že prvi teden so na obisk prišle mama in obe teti, tako da sem bila takoj pod kontrolo ...“ Leta 1991 je nastopila kot plesalka v spotu Games skupine New Kids On The Block, čez dve leti pa v spotu That's The Way Love Goes od Janet Jackson. Velik preboj pa se je zgodil, ko je dobila glavno vlogo v filmu Selena, za katero je bila leta 1997 nominirana tudi za zlati globus. Kmalu za tem je direktorju Sony Records, Tommyju Mottoli, prinesla svoje pevske demo posnetke. Na srečo je takoj v njej videl velik potencial in sledil je njen prvi album On the 6, ki je ime dobil po liniji metroja, s katerim se je pogosto vozila. Album je dosegel platinasto naklado in zvezda je bila rojena.

Tako zanimivo, kot je njena kariera, je tudi njeno ljubezensko življenje. Kot vsaka pridna Portoričanka je imela zelo dolgo resnega fanta. Z Davidom Cruzom, sošolcem iz srednje šole, je začela hoditi pri 15 letih in bila z njim skoraj deset let. Čeprav se ni izšlo, sta še danes prijatelja.

Leta 1997 se je poročila s Kubancem Ojanijem Noo in se že prihodnje leto tudi ločila. Ojani ji je kar dolgo grozil, da bo objavil domači seksi posnetek. Na srečo se to ni zgodilo. Nato je bila tri leta v turbulentnem razmerju z raperjem P. Diddyjem. Razšla sta se leta 2001, a sta še do danes ostala dobra prijatelja.

Očitno si je ponovno zaželela poroke, saj je usodni da dahnila plesalcu Chrisu Juddu, a njun zakon ni bil dolgega veka, leta 2002 sta se že ločila. Naslednja njena ljubezen je bil igralec Ben Affleck, ki ga je ljubila dve leti. Po njem je v zakonski stan skočila že tretjič, in to z latino pevsko zvezdo Marcom Anthonyjem. V zakonu sta se jima leta 2008 rodila dvojčka, Max in Emma.

Do danes se bivša zakonca dobro razumeta in skupaj razvajata svoja otroka. Pozneje si je ponovno omislila mlajšega moškega, tudi tokrat plesalca, čednega Casperja Smarta. A tudi to se ni obneslo, povezovali pa so jo še z mladim reperjem Drakom.

In potem je prišel Alex Rodriguez (44), nekdanji profesionalni igralec bejzbola, ki je pred dnevi zbral pogum, pokleknil pred eno od najlepših žensk na svetu in jo zaprosil za roko. Bilo je zelo romantično. Po dveh letih zveze je med dopustom v Južni Ameriki, kjer sta počitnikovala, tik pred sončnim zahodom kar na lepem počepnil in iz žepa potegnil prstan s 15-karatnim diamantom v obliki kvadrata, za katerega je odštel okoli 1,5 milijona dolarjev.

Njuni prijatelji so navdušeni in pravijo, da je to logično nadaljevanje te prekrasne ljubezenske zgodbe. Vsi so si enotni, da sta Alex in Jennifer sorodni duši in da se je to videlo že na začetku njune zveze. Po tem, ko sta se spoznala, sta zelo kmalu postala neločljiva in njun odnos je vseskozi zelo strasten. Baje sta o zaroki začela govoriti že povsem na začetku, a je Alex vseeno potreboval kar nekaj časa, da se je dokončno opogumil. Mogoče pa je samo potreboval dokončno potrditev, da je pevka res ženska njegovega življenja, s katero bi si želel preživeti preostanek življenja. In po tem, ko se je na njeni roki zableščal zaročni prstan, sta se takoj začela pogovarjati o poroki. In zagotovo je to, da bodo njuni otroci iz prejšnjih zvez pri poroki imeli veliko vlogo. Oba sta na otroke zelo navezana, na srečo pa se tudi otroci med seboj razumejo in so vsi sprejeli partnerja svojega starša. Alexovi hčerki Ella (10) in Natasha (14) se odlično razumeta z Jenniferijenima dvojčkoma, 11-letnima Emmo in Maximillianom, ki ju ima s pevcem Marcom Anthonyjem (50). “Otroci se od začetka najine zveze odlično razumejo,” pravi Jennifer in dodaja, da je vedno velik izziv, ko imaš otroke in spoznaš novega partnerja, kako bodo reagirali. V tem primeru se je vse odlično izteklo in baje so prav otroci že od samega začetka navijali za poroko. Tudi Alex je presrečen. “Najini otroci so postali najboljši prijatelji. Oba sva zato presrečna, saj si niti v sanjah nisva mogla predstavljati, da se bo vse tako lepo izteklo. Jennifer je do mojih otrok enkratna in lahko rečem, da je njena največja vrlina prav velikodušnost.”

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story