Petra Ecclestone: Spet zapravila milijone

Petri se je zdela razkošna vila, v kateri je nekoč živel sloviti producent Aaron Spelling, preveč staromodna, zato je v njeno obnovo vložila več milijonov dolarjev.  (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
22. 1. 2013

Hčerka šefa formule 1 Bernieja Ecclestona je lani v Los Angelesu kupila vilo Aarona Spellinga, pokojnega producenta serij Dinastija in Beverly Hills 90210, za katero je odštela 64 milijonov evrov.

Antično pohištvo, kristalne lestence in kičaste okraske, ki so krasili razkošno vilo, pa je vrgla v smeti. Da bi bilo njeno novo domovanje modernejše, je vanj vložila na milijone dolarjev.Starinsko preddverje je obložila z marmornimi ploščami, zlato ograjo, ki je bila po njenem videti ceneno, pa je prebarvala v črno.

"Imam fantovski stil in ne kompliciram. Rada imam nevtralne barve in ostre linije," je pojasnila Petra, ki je za kinodvorano v svoji hiši kupila pohištvo iz pliša in eksotičnega lesa.

"Edina stara stvar v hiši je moja lutka Miki Miške, ki jo imam od rojstva," je v šali povedala Petra, ki je za obnovo hiše angažirala približno 500 delavcev. V vili s 14 sobami, 27 kopalnicami, več bazeni, frizerskim in pedikerskim salonom živi s svojim soprogom Jamesom.