Pevka Nina Donelli še vedno verjame v Božička

Pevka Nina Donelli še vedno verjame v Božička (foto: Helena Kermelj, osebni arhiv) Helena Kermelj, osebni arhiv
Vir: Nova
23. 12. 2016

V prazničnem času je simpatična pevka Nina Donelli vnovič presenetila svoje oboževalce in izdala prelepo božično balado z naslovom Božić je tu. "Odločila sem se, da svoje oboževalce presenetim s pesmijo, saj je glasba tisto, kar nas najbolj povezuje. Ljudje so veseli, v zraku je neka posebna energija, se mi zdi, da za nekaj časa pozabimo na probleme in smo samo srečni. Spomnim se, kako sem kot majhna deklica odštevala dneve do božiča," se spominja pevka, ki jo ob poslušanju nove pesmi prevzame praznično vzdušje.

"Zame je božič vendarle najsrečnejši praznik. Preživim ga z družino in že kot deklica sem oboževala darila in postavljanje smrečice. Na božične praznike imam resnično same lepe spomine," pove z iskrico v očeh. Tudi letos je že postavila smrečico, ki je vsako leto malce drugačna. Letošnja je bela, odeta v zlate in rdeče bunkice. "Izbira barve je povsem spontana. Kar mi je všeč v trgovini," prizna rjavolaska, ki že komaj čaka druženje z družino ob kaminu, božično večerjo in božični film, ki si ga skupaj ogledajo. Večerjo pripravi njena mama, medtem ko ona poskrbi za peko piškotov in potice. "Izbiram različne recepte, vse preizkusim naenkrat. Ne vem še, kaj točno bom letos spekla. Morda mi pa letos uspe kaj dobrega," z nasmehom na ustnicah pove lepotička. Včasih so pri njihovi hiši obdarovali vsi trije dobri možje, danes pa darila prinese le Božiček. "Ta pa prinese za vse tri," v smehu prizna Nina. Še vedno verjame v Božička, zato mu je tudi letos napisala svoje pismo z željami, morda pa ji bo dobri mož izpolnil vsaj kaj s seznama. In kaj is želi pod smrečico?

"Če povem na glas, se želje ne bodo izpolnile," nagajivo pove pevka, ki z izjemnim veseljem na božično jutri pokuka pod smrečico. Čeprav je malce razočarana, ko zemlje ob teh praznikih ne prekrije snežna odeja. Silvestrovala bo najverjetneje kar doma, saj ne hodi velikokrat v diskoteke, pa tudi pije ne. In kakšni so načrti za novo leto? "Januarja bom izdala novo pesem in album. Kakšnih drugih ciljev pa za enkrat nimam, saj ne načrtujem za več kot pol leta naprej. Čakajo me številni nastopi, pesmi ... dogovarjamo pa se tudi o sodelovanju z Ivanom Zakom," nam je zaupala Nina, ki se že veseli prihajajočega leta in novih izzivov. Sama ob koncu starega leta ne razmišlja o zaobljubah, saj si te lahko postaviš prav vsak dan.

Nika Arsovski

Priporočamo