Pevke Daniele Martinović nismo vajeni videti take in to so opazili čisto vsi

14. 10. 2023
Deli
Pevke Daniele Martinović nismo vajeni videti take in to so opazili čisto vsi (foto: Instagram/Danijela Martinović)
Instagram/Danijela Martinović

Simpatična pevka zdaj uživa v svojem ljubezenskem življenju in zdi se, da naravnost cveti.

Vsaj tako bi lahko sklepali po njenem svežem videzu. Pred kratkim se je namreč pojavila na enem od dogodkov v Zagrebu in pri tem nosila kreacijo, v kakršni je nismo vajeni videti. Gre za elegantno, večerno obleko s poudarkom na dekolteju. Volan okrog pasu pa je še dodatno poudaril njeno vitko linijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Elegantna kreacija ima naramnice in je res nekoliko drznejša od modelov, v katerih smo jo videvali doslej. Zdi se, da je pridobila nekaj modnega poguma in se odločila za drugačen videz, ki pa je še kako seksi. Njen razhod od Petra Graša je pred časom dvigoval veliko prahu, a zdaj se je ta polegel. Oba uživata v svojih zvezah in zdi se, da je Danijela v svoji naravnost zacvetela.

Uf, tako izklesane so Severinine trebušne mišice, pokazala jih je v kratkem topu (noro dobro!)

Že pred časom je o svojem srčnem izbrancu povedala tole: "Vodiva lepo, mirno življenje, všeč mi je, da takrat, ko je prost, potuje z mano. Rada pobegneva po najinih obveznostih. To poletje sva preživela na eni plaži pod šotorom, to je bila njegova in moja želja. Prvič v življenju sem rekla: Bila sem v raznih hotelih, a tokrat je prvič, da spim v hotelu z milijardo zvezdicami. Uživava na polno." In zagotovo ji to številni še kako privoščijo.

BONUS VIDEO: Karel Gržan: Kdo Slovenci sploh smo? Raziskovanje Jurkloštra in megalitov