Svarilo Phila Collinsa: Predporočna pogodba je navadna past!

Svarilo Phila Collinsa: Predporočna pogodba je navadna past! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
11. 4. 2017

Legendarni glasbenik Phil Collins, znan tudi kot član rokovske zasedbe Genesis, ima za seboj tri ločitve, kljub temu pa očitno ni izgubil vere v pravo ljubezen. V nedavnem intervjuju je namreč razkril, da ne izključuje možnosti, da se bo nekega dne ponovno sprehodil do oltarja.

Jill Tavelman, svojo drugo soprogo, s katero ima 28-letno hčerko Lily Collins, je o tem, da jo zapušča, obvestil kar prek faksa.
Od Orianne Cevey se je leta 2008 po devetih zakonskih letih tudi uradno ločil, na začetku lanskega leta pa sta obnovila razmerje, kar je verjetno razveselilo tudi njuna sinova.

Angleški glasbenik, glasbeni producent in igralec Phil Collins je v intervjuju za avstralsko verzijo slovite revije Rolling Stone pojasnil, da bi svoj četrti usodni 'da' dahnil le pod pogojem, da mu ne bi bilo treba podpisati nekega papirja.

"Nikoli, ampak res nikoli več ne bi podpisal predporočne pogodbe. To je najobičajnejša past, v kateri ni niti trohice etičnosti. Kdo sploh verjame v to? Prisegamo si večno ljubezen, hkrati pa se želimo zavarovati, za vsak primer ..." je na nelogičnost opozoril Phil, ki je na lastni koži občutil vso – kot se je izrazil – surovost predporočnih pogodb.

Ko se je leta 2008 končal njegov devet let trajajoči zakon s tretjo soprogo Orianne Cevey, ji je moral izplačati vrtoglavih 47 milijonov dolarjev, s čimer je poskrbel za najdražjo zvezdniško ločitev v britanski zgodovini. "Razpadli zakoni so me dobesedno spravili na beraško palico," je zatrdil zvezdnik, ki je svojo drugo ženo Jill Tavelman, s katero ima 28-letno hčerko Lily Collins, znano igralko in model, kar prek faksa obvestil, da jo po 12 letih zakona zapušča. To ga je stalo 34 milijonov ameriških zelencev, ki jih je moral nakazati na njen bančni račun.

Svojo prvo ženo Andreo Bertorelli, s katero ima sina Simona, posvojil pa je tudi njeno hčerko Joely, pa je po petih zakonskih letih 'odpravil' s tremi milijončki, kar pomeni, da so ga tri ločitve stale kar 84 milijonov dolarjev! Čeprav se je v ljubezni že trikrat pošteno opekel in da so mu ženske pobrale približno tretjino premoženja, ki ga ocenjujejo na 260 milijonov dolarjev, se je na začetku lanskega leta pobotal s svojo tretjo soprogo Orianne. Švicarka, ki ji je večno zvestobo obljubil leta 1999 in s katero ima sinova Nicholasa in Matthewa, je očitno njegova usodna ženska, saj oče petih otrok ne izključuje možnosti ponovne poroke: "Trenutno sicer ne razmišljam o zakonu, a z njo bi vse še enkrat ponovil."

Tim Jeras

Priporočamo