Pierce Brosnan je nor na svojo 'buckasto' ženo

Keely Shaye Smith je v času, ko je spoznala Piercea, delala na televiziji NBC. Bila je voditeljica šova Nerešeni misteriji.  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
26. 7. 2013

Poletje je čas, ko se večina žensk ukvarja s svojo postavo in ko vse razmišljajo o dietah. Popolno telo, ki ga imajo manekenke, je nekako postal trend, ki pa ni nujno všeč prav vsem. Na srečo. In igralec Pierce Brosnan je vsekakor med tistim, ki prisegajo na obline ... To ponosno tudi pove.

Pierce Brosnan (60) je pretrpel že marsikaj. Njegova prva soproga Cassandra Harris je namreč zbolela za rakom na dojki in tudi umrla. Pred kratkim je v 42 letu starosti za rakom na jajčnikih umrla njena hčerka Charlotte, ki je bila Pierceu kot hčerka, čeprav ni bila njegova. Igralec je Cassandro spoznal daljnega leta 1977. ''Kako lepa ženska, sem pomislil, ko sem jo prvič srečal, in nisem si mogel misliti, da bom z njo preživel toliko srečnih let.''

Čeprav je že od nekdaj čeden, Pierce nikoli ni zapeljeval žensk po tekočem traku, niti ni imel avantur. Njegov oče je namreč zapustil mamo, ko je bil še deček, in verjetno sam ni želel po njegovih stopinjah. Igralec se je zelo navezal na očima, s katerim se je mama drugič poročila. In on je bil tisti, ki mu je približal filmsko umetnost, saj ga je še kot dečka peljal v kino, kjer sta si ogledala film Goldfinger. Tako dober odnos je imel on kasneje s Cassandrinima otrokoma, ki ju je imela iz prvega zakona.

Velika žalost je nastopila po ženini smrti in Pierce si dolgo ni opomogel. Tudi takrat ne, ko je na plaži v Mehiki spoznal znano TV-voditeljico Keely Shaye Smith (49). Pisalo se je leto 1994. Bila sta si takoj simpatična, a vseeno je minilo kar sedem let, preden sta se poročila. To se je zgodilo na Irskem leta 2001, potem ko sta že imela dva sinova - leta 1997 se jima je rodil Dylan Thomas in leta 2001 Paris Beckett.

Soproga z obilno postavo

Zaradi vedno večje slave je Pierce bil zelo zanimiv za medije, a nihče ni mogel najti niti ene črne pike v njegovem življenju. In zato so se pač toliko bolj osredotočili na njegovo soprogo. Predvsem so se vtaknili v njeno bolj obilno postavo, saj nikoli ni bila tipična hollywoodska lepotica, ki bi si jo predstavljali ob boku takšnega zvezdnika. Še več, že vse življenje se otepa z odvečnimi kilogrami.

Nekoč so jo celo razglasili za najbolj debelo žensko Hollywooda. A Pierceu je vseeno, saj je eden od redkih hollywoodskih zvezdnikov, ki mu je vseeno, da ob sebi nima vitke lepotice. ''Ne motijo me ženini kilogrami. Nasprotno, rad imam vsak gram njenega telesa,'' pravi Pierce, ki ji stoji ob strani vsakič, ko se trudi shujšati.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 31/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 31/2013

Story Story 31/2013, od 24. 07. 2013