Pink po petih letih izdala novi album!

Pink po petih letih izdala novi album! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
1. 11. 2017

Dolgo smo čakali in končno tudi dočakali! Po dolgih petih letih je pevka P!nk končno izdala svoj novi studijski album, ki ga je naslovila Beautiful Trauma.

Na albumu je kar 13 sklad, ki jih je pevka producirala v sodelovanju s številnimi priznanimi glasbeniki, kot so Steve Mac, Johnny McDaid, Max Martin, Shellback, Jack Antonoff, Julia Michaels, Greg Kurstin, busbee, Tobias Jesso, Jr. in Eminem. Sicer pa je prvi singel What about us, s katerim je pevka napovedala svojo vrnitev na glasbeno sceno in s tem tudi omenjeni novi album, že zaokrožil po radijskih in TV-postajah po svetu ter nemudoma osvojil srca številnih poslušalcev.

V več kot 26 državah je namreč že zasedel prvo mesto na iTunesih, v več kot 35 državah se je uvrstil med najboljših 5 singlov, v kar 48 državah pa je med desetimi najbolj prodajanimi singli. Sicer pa je pesem, za katero številni menijo, da govori o zapletenem razmerju, bolj politično obarvana. Pevka z njo namreč namiguje na trenutno politično situacijo v ZDA in vlado ter predvsem voditelja, ki da so državljane pustili na cedilu.

Besedilo: Tina Ambrožič // Foto: Profimedia