Pink prodaja svojo hišo za 3,5 milijona dolarjev

Pink (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
23. 5. 2014

Pevka Pink je posest v Sherman Oaksu kupila leta 2002 skupaj s svojim očetom, Jamesom Moorom. Zanjo sta odštela dva milijona dolarjev. Zdaj pa zanjo poskušata iztržiti milijon in pol več ...

Pevka s pravim imenom Alecia Beth Moore in James se trudita prodati hišo, a jima očitno ne gre najbolje od rok. Prvič sta jo dala na prodaj leta 2011, in to za štiri milijone dolarjev, a jima ni uspelo.

Hiša je zelo udobna, ima štiri spalnice in pet kopalnic. Bazen kot spa s slapom je idealen za zabave na prostem.

Pink prodaja svojo hišo

Glasbenico Pink, ki je zadnji dan januarja z nastopom v Las Vegasu končala svojo šesto koncertno turnejo The Truth About Love, je rojstvo hčerkice povsem spremenilo. Iz divje in uporniške mladenke se je prelevila v odgovorno soprogo in mamo, ki prisega na družinsko življenje.

Novinarji so jo neredko označevali za arogantno, glasbenica pa se je branila z besedami, da je že od nekdaj samosvoja, in pojasnjevala, da je ne zanima, kako na to gledajo drugi.

Pink prodaja svojo hišo

Že kot srednješolka se je pridružila rokovski skupini Middleground. Njeni glasbeni idoli so bili Janis Joplin, Steven Tyler, Bob Dylan in Madonna. V mladosti je bila pogosto v moški družbi, tudi v svojem prvem bendu je bila edino dekle, še posebno pri srcu pa so ji bili skejterji, motoristi in podobni fantje.

"Od nekdaj sem imela težavo s tem, da je okolica name gledala kot na cipo. Zakaj sem jaz cipa, moški pa frajer? Od mene fant dobi isto kot jaz od njega. Dolga razmerja so stvar izbire," je pojasnjevala svoje kratkotrajne ljubezenske zgodbe.

Pink prodaja svojo hišo

Značke: Pink

Priporočamo