Pink se na kritikami glede svojih kilogramov požvižga!

Pred kratkim je bilo vse narobe, ker se je odločila za nekoliko ohlapnejšo obleko, s katero naj bi poskušala prikriti odvečne kilograme.   (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2015

Glasbenica in igralka Pink, ki je v zadnjem času pogosto glavna tarča kritikov, ki ji očitajo, da se je zredila, in si dovolijo številne neprimerne komentarje, se je zaradi te 'težave' pred kratkim spet znašla v središču pozornosti. Tokrat je pozornost zbudila z obleko, v kateri se je pojavila na podelitvi glasbenih nagrad BMI Pop.

V elika večina zvezd do najmanjše podrobnosti načrtuje svoj 'sprehod' po rdeči preprogi, saj je le popoln nastop v njihovih očeh tudi dober nastop. Nobena redkost niso niti brutalne diete in dolgotrajni sestanki s stilisti tik pred pomembnim dogodkom. Prav vsi zvezdniki pa v popolne fotografije z rdeče preproge ne vlagajo toliko truda. Med njimi je tudi glasbenica in igralka Pink. Požvižga se na pritisk, ki ga v zadnjem času nanjo izvajajo mediji, zato ni čudno, da je tistim, ki so kritizirali njen nastop na nedavni prireditvi BMI Pop Awards, odgovorila povsem hladno.

Obožuje hrano

Zvezdnico v zadnjem času – sploh na svetovnem spletu – grdo napadajo in vedno znova označujejo za debelo. In vse to le zato, ker je na neki aprilski dobrodelni prireditvi nosila nekoliko bolj ozko obleko, ki je bila po njihovem mnenju preozka za njeno postavo. "Dovolj mi je tega, da ljudje tako ravnamo drug z drugim. In ta mobing ... Preveč dajemo na mnenje drugih. Ljudje mislijo, da je v redu, če pišejo takšne stvari, nikoli pa tega ne bi povedali nekomu naravnost v obraz," je v nekem televizijskem intervjuju dejala 35-letnica in dodala, da ji je povsem vseeno, ali ima zdaj več kilogramov kot nekoč ali pa ima na trebuhu 'radiatorčke'.

Kritiki pa so se spet oglasili, ko je na nedavni podelitvi omenjenih nagrad nosila po njihovem mnenju tokrat preširoko obleko, s katero naj bi poskušala skriti odvečne kilograme. Pink, ki ji za vse očitke še vedno ni pretirano mar, je vsem, ki jih skrbi za njen videz, odgovorila po svoje. »Mislijo, da se mi zdi njihovo mnenje pomembno. Res ne vem, na podlagi česa sklepajo, da so mi pomembni. Spet jih moram opomniti, da mi ni mar, kaj si mislijo o meni," je dejala in dodala: "Pravzaprav se ne znajdem dobro v takšnih primerih. Nisem oseba, ki bi se spustila na to raven in jim odgovorila z isto mero, po drugi strani pa se mi ne ljubi stalno poslušati žaljivih komentarjev in maltretiranja. Zato jim želim sporočiti, da živim srečno in izpolnjeno življenje. Obožujem hrano, obožujem kuhanje in obožujem prehranjevanje."

Mimogrede, simpatična Pink je na omenjeni prireditvi prejela nagrado za svoj globalni prispevek v svetu šovbiznisa ... in poljubček svojega soproga Careyja Harta. Zdi se, da tudi temu nekdanjemu motokrosistu ni mar, kaj o Pink pišejo drugi, predvsem pa mu je povsem vseeno, ali ima njegova draga kakšen odvečen (kilo)gramček preveč ali ne. "Trenutno sem predvsem mama. Brezplačno pomagam v mali šoli in pečem za šolske zabave. Upam, da bo moja hčerka nekega dne videla, kaj sem nekoč počela na odru. To ji bo všeč in pomislila bo, da sem jaz njena junakinja," je še povedala ponosna mamica deklice Willow Sage, ki bo 2. junija dopolnila štiri leta.

Zvezdničino življenje se trenutno ne vrti ravno okoli javnih sovražnih napadov na njen račun, saj je srečna in se odlično počuti v svoji koži. In to je izredno razveseljiva novica!

Priporočamo