Pippa Middleton: Služi na račun sestre

Vir: Lea
6. 11. 2012

Pippa Middleton nikoli ni bila v soju žarometov, tudi ko je njena sestra Kate že bila stalno dekle princa Williama, se mediji niso veliko ukvarjali z njo. Do trenutka, ko je na sestrini poroki nosila vlečko in pokazala popolno zadnjico. Takrat se je zgodil velik preobrat ...

Takoj so ji nadeli nadimek 'her royal hottness' ali po naše njena vroča kraljeva visokost. Pa čeprav sama ne spada v krog kraljeve družine. Tja je prišla le njena sestra. A vseeno jo obravnavajo kot nekoga, ki pač spada k najbolj vplivni družini na Otoku. Pippa je tako zanimiva za vse, tudi za založnike, saj je prejela kar 400.000 funtov, da je izdala knjigo z naslovom Celebration. "Zanimivo je, da že pred 30. letom dosežeš svetovno slavo na račun svoje sestre in svaka in seveda lastne zadnjice," se Pippa zna pošaliti na svoj račun. V knjigi pa govori predvsem o dobrih in slabih straneh slave, a se vseeno nekako želi bolj osredotočiti na pozitivne stvari, ki se ji dogajajo, odkar je stopila v soj žarometov slave. "Zagotavljam vam, da se meni zdi še bolj noro kot vam, da se o meni tako veliko piše, ko pa v življenju sploh nisem še nič kaj takega naredila. Ta knjiga je prva večja stvar in uživala sem v vsaki minuti njenega nastajanja," pravi Pippa in dodaja, da se dobro zaveda, da bo marsikdo knjigo kupil le iz gole radovednosti.

Pippina družina ima v lasti podjetje za organiziranje zabav in prodajo artiklov za zabave. Podjetje je zelo donosno, tako da so lahko starši svojim otrokom omogočili šolanje na prestižnih šolah. No, mati je imela zagotovo v mislih to, da bosta obe tam spoznali bogate bodoče može. Verjetno na največjo trofejo si­cer ni računala, a se je zgodilo prav to, da je najstarejša Kate očarala prestolonaslednika, princa Williama. V knjigi opisuje ideje o klasičnih nasvetih za zabave, recepte in daje navodila o tem, kako doma sprejemati in zabavati goste. Knjiga je bogata tudi s fotografijami, ki predstavljajo gospodično Middleton, kako pripravlja koktajle, hrano ali igre za otroke. Vsi ti opisi se prepletajo z zgodbicami iz njenega otroštva in prigodami, ki se jih spominja. Sicer ideje, ki jih ponuja, niso nič kaj novega in so marsikatere staršem dobro znane. Veliko tega, kar je opisanega v knjigi, lahko človek najde tudi na spletu, pa vendarle. Ime Pippa Middleton potegne in zato izdajatelji verjamejo, da bo knjiga uspešna. Ni pa še jasno, ali je knjigo pisala sama ali s pomočjo tako imenovanega 'fantomskega' pisatelja. Se pravi, da jo je napisal nekdo drug, sama pa je dala le svoje ime.

Priporočamo