Pitbull žalil Lindsay Lohan

Žalil naj bi jo v pesmi (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
29. 3. 2013

Lindsay Lohan, ki ji gre zadnje čase zelo slabo, je želela zaslužiti nekaj denarja tako, da je od raperja Pitbulla (32 let) zahtevala odškodnino, ker je v pesmi Give Me Everything dejal, da je zguba.

Sodišče v New Yorku je njeno tožbo umaknilo, Pitbull pa je bil zaradi tega zelo zadovoljen. Dejal je, da je bila vse skupaj le šala in da ji bo posvetil še kakšno pesem. Ali ne bi bilo bolje, da bi sprejela ponudbo za televizijski šov ali pa promocijo pijače?

Očitno pa se mladenka preveč ceni. Mogoče tudi zato, ker je v svojem zadnjem filmu Liz & Dick, ki ga je snemala lani, igrala pokojno divo Elizabeth Taylor. Priznala je, da se je tudi zaradi osebnih razlogov v tej vlogi dobro znašla.

"Sem velika oboževalka Elizabeth Taylor. Zelo sva si podobni. Obe sva bili izpostavljeni javnosti, obe sva se poskušali boriti s stresom, ki ga prinaša slava. Včasih se mi zdi, da sva ista oseba," pravi Lindsay. Mlada igralka je znana tudi po svojih težavah z alkoholizmom, s katerim se je pred časom borila tudi Taylorjeva. Lindsay in Elizabeth je skupno tudi zelo razburljivo ljubezensko življenje, saj je imela Taylorjeva kar osem zakonov.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 14/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 14/2013

Story Story 14/2013, od 27. 03. 2013