Plašč Irine Shayk, ki si ga boste noro želele v svoji omari

Plašč Irine Shayk, ki si ga boste noro želele v svoji omari (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2020

Ruska manekenka Irina Shayk je znana po svojih odličnih modnih kombinacijah, ki pri modnih kritikih žanjejo same pohvale.

Irina Shayk ima modni stil, ki ji ga zavida marsikatera predstavnica nežnejšega spola. Nedavno je ulice New Yorka spremenila v zasebno modno brv, ko se je pokazala v čudovitem turkiznem plašču modne hiše Max Mara, ki bi si ga marsikatera želela imeti v svoji omari.

Irina je vse po koncu razmerja s hollywoodskim igralcem Bradleyjem Cooperjem samska, nedavno pa je prvič spregovorila o koncu njunega razmerja. "Mislim, da imamo v vseh razmerjih dobre in slabe stvari, to je pač v človeški naravi. Dva sijajna človeka še nista garancija za odlično razmerje," je bila iskrena za ameriške medije.

Irina in Bradley še vedno ostajata v odličnih odnosih, saj imata skupno skrbništvo nad njuno hčerkico Leo de Seino, ki je vsak dan večja lepotica. "Težko je biti samska mama, s kariero, ki nosi glavni vir dohodka," je dejala Irina in priznala, da so dnevi, ko preprosto ne zmore in se počuti kot, da razpada na koščke.